dnes je sobota,  14. marec 2026,  meniny má Matilda,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:04,  dnes západ slnka: 17:46
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: operak
pridané: 13.1.2009 8:58
zobrazení: 40 856
hlasov: 3

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 761-800 z 1 439
peterppl
Ak pôjde Luciša a Quido je mojou povinnosťou zúčastniť sa!
fatran
kua zase budem musieť robiť regulovčíka
lubenko
ja by som tiež skusil dotrepat moje ja pokial mi to stavba domčeku dovoli :):):):)
Lucisa
Quido hovorí, že nám netreba izbu že ak bude dosť vína nám stačí altánok a ohnisko, neboj meškať nebudeme.....
goret
prípadne Jara prichýlime inde :)
operak
Quido-s Vami dvoma"vlčákmi" by to bolo dosť riskantné:-)Určite by ste meškali:-)))
operak
Vanda, Jara zlomím aj na noc:-)
VanFCR
Preberiem to doma s polovickou, na vsetky dni asi nie, ale mozno na jeden by sme vas prisli pozriet, nemame to az tak daleko na otocku...vsetko zalezi od presneho terminu, prace a inych povinnosti :)
quido2
ta my s milanom (lucisou)to peknô dievca z LC dovezieme...ani nebudes musiet po nu ist...cestou preskolime...
hunter276
aj ja idem, prídem s Edom :))) teda ak nie je nejaký problém :)) zapijem tam 18-tku v kruhu najbližších priateľov :)))
admin
Zatiaľ každé stretko bolo od piatka do nedele. Myslím, že to bude stačiť i v tomto prípade. Tiež vždy najskôr veľký záujem a potom bol problém zohnať 10-15 ľudí. Ja samozrejme tiež prídem. VanFCR samozrejme nie je problém ak niekto nepríde na všetky dni. Len to treba povedať dopredu aby sa vedel zabezpečiť nocľah prípadne strava.
operak
Vanda,ja navrhujem od piatka do nedele.Diskutujme,nie je problém aj dlhšie.Kratšie by asi nemalo zmysel.Milan jasné:-))) je tu dobrá partia ,Ty s Janom musíš prísť:-)
Lucisa
jasné andy rozbiehaj to, neboj pár príjemných ľudí sa isto nájde čo prídu za dobrou akciou kedykoľvek a kamkoľvek. už sa teším a Jano isto tiež ked mu to oznámim.
lesnica1
počítajte so mnou!
Edu
pozermám na učastníkov to nemôžem zmeškať :-D !Prídem určite!
VanFCR
Andrej, kolko dnova akcia by to bola?
pandur1
Aj jáááááááááááá
MatkaLC
Pravdepodobne sa zúčastním :))
goret
ok :)
findula
Jako pokaždé jedu
Edu
Predbežne sa zúčastním
premvadasz
Zdravím. Ja by som prišiel na stretnutie LZ, ale mám 4ročného syna a 7 ročnú dcérku priviezol by som aj ich. Bol by to problém? Budú tam mať rovesníkov?
operak
IV. ročník Stretnutie LovuZdar.sk 2011 na Slovensku -

Tak ako Carpin aj ja by som rád zorganizoval podobné stretnutie na Slovensku.Plánujem ho urobiť vo Veľkej Fatre,v Belianskej doline na chate Havranovo.Orientačný termín júl-august 2011.Fotografie a iné informácie o chate,kde by sa stretko mohlo uskutočniť nájdete na odkaz Potrebujem vedieť Váš predbežný záujem či to mám rozbehnúť alebo nie.

pepies
Carpin na tvojom mieste by som niečo pekne vygravíroval Adminovy na ruku nech ma pamiatku :-)))
Carpin
Snad se na mě nebudeš zlobit, když tě neposlechnu a místo nakopnutí ti zase jen podám ruku :-)
bracho
Dodo neboj ja dodam skafander...
pepies
Dodo snád ked dojdem zoberiem si topánky s oceľovou špicou :-))
lesnica1
ak sa stretko nebude konať, je možné, že ešte vymyslíme dáku alternatívu, aby sa dalo niekde prespať. I ked o chatu asi nepôjde, ale tak, či tak to stretko v podstate bude.Neskôr upresním. Dodo, to si napísať nemal. Asi budeš modrý.
admin
jasné :-D a verím, že ty to i reálne urobíš :-D tak sa teším :-D
posed33
uuf DODO to vazne mozeme do teba kopnut ? :)
admin
Ak sa stretko nebude konať, v sobotu som v Antole, takže stretneme sa aspoň tam. Takže kto ma zbadá, kľudne do mňa kopnite :)
operak
Nenazbiera už je neskoro ,neverím...Snáď sa niektorí stretneme v Antole...
posed33
dodo neboj ono sa to este nazbiera :)
admin
Takže zdá sa, že pre nezáujem sa stretko počas Dní sv. Huberta v Antole ruší.
admin
Tak čo, ako to vyzerá počas slávností? Stretneme sa Pri počúvadle alebo iba v sobotu na slávnostiach? O čo máte záujem? Keď si pozerám, koľko ľudí kliklo v akciách na toto stretko, pripadá mi to, že nie je záujem. Je (piatok trinásteho :-D ) 13.8., ak chceme, treba vybaviť chatu. Ale pokiaľ nie je záujem, zbytočne sa bude chata objednávať. Ak prídete na stretko kliknite pod touto akciou v sekcii Akcie že prídete alebo kontaktujte login lesnica1 aby sme vedeli či máme niečo riešiť alebo nie. Tento rok sme už organizovali 3 akcie, toto by bola štvrtá. Je toho už veľa?
dihi
,tiež by som sa pridal,
posed33
dam stavku ze viac ako 20 vas NEPRIDE !!!
operak
To by mohlo na weekend stacit....
Jager68
Kolko chcete...predal som stare ARO za 75 litrov jablckovice.
anonym
kolko bude tej jablkovici ?
Zobrazené 761-800 z 1 439

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.