dnes je sobota,  14. marec 2026,  meniny má Matilda,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:04,  dnes západ slnka: 17:46
termovizia nocpix
ODIMON

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: operak
pridané: 13.1.2009 8:58
zobrazení: 40 854
hlasov: 3

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 681-720 z 1 439
Lucisa
Maťka neboj, ved vieš že čím viacej alkoholu pre poľovníkov tak sa ti nič nemôže stať, ich potom zaujíma len mať plný pohár a sto krát opakovať tie isté príbehy.... A poľovníctvom si už "nakazená" primerane. Pandur1, SLŠ B.Š. 1991 ti niečo hovorí?
pepies
Maťka ani ja sa nechcem nechať nakaziť tak preto všetci účastníci stretka LZ musia doniesť H.I.V testy aj tie pozitívne :o))
MatkaLC
Ale ja sa vami nemôžem nechať skaziť Edu, dosť že tým bude musieť prejsť Peťo :-D
Edu
Maťka ale ja to viem ,že prídeš :-D toto si nenecháš ujsť :-D
MatkaLC
Neviem či prídem :-))))
operak
Pitný režim sa rysuje na veľmi vysokej úrovni :-)
Edu
Lucisa to je fakt ,ale dúfam ,že donesie každý niečo .Takže tých 20 l by bolo naozaj scestné .Aj keď verím ,že by si ich dovalil :-D Ja si myslím ,že flaška vína max dve je až až .
pandur1
Lucisa ale Edu určite nemyslel 7mičku. Neboj bude toho určite viac. Aj keď bola sezóna zlá, tak si myslím, že rizling sa vydaril, uvidíme po degustáciách:-)))
Lucisa
fľaška vína? Ved my tam ostávame aj cez noc........
pandur1
Edu táto sezóna bola najhoršia za mojich cca 20 rokov čo dorábam víno, ale určite niečo odložím.
Edu
Lucisa to bol samozrejme žart. Poteší aj flaška vína .
Lucisa
my s jankom navštívime nejaké vinárske závody na juhu slovenska a donesieme, tak ako bolo nižšie spomenuté, aspoň najmenšie balenie vína. letný večer lepšie padne vychladené vínko, slivovica je na zimnú sezonu.
operak
Dušan stretneme sa na výročnej schôdzi a tam to spolu preberieme.Skočíme do Havranova a poriešime termín a veci okolo toho.
premvadasz
pepis ideš som strašne zvedavý:)
pepies
Kua chlapi však ja sa v pálenom nevyznam ale viem Vám vysvetliť rozdiel medzi Coca-Cola a Coca-Cola Zero :o)
goret
Andy, kedy budeš v Havranove?
pandur1
Andy, Edu ale toto by už bola diskusia aj na novú tému, nie?:-)))
pandur1
Keď ma aj zabijete, ale ja pijem len pravou. A bohužiaľ nie zo sásady.
Edu
pandur1 aj vinko ale len v 20 litrovom balení :-D operak viem ,že si ju pil pochopil som to s tým postavením sa :-D
operak
EDU ja ju dobre poznám pil som ju :-)Je to mimoriadny destilátik
pandur1
No veď ak sa podarí ak pokoštujeme, a chlapci aj vínko môže byť?
Edu
Operak belovica chutí skoro ako marhulovica jej vôňa a chuť je však tak špecifická a výrazná ,že sa nedá porovnať so žiadnym alkoholom . Všetci povstanete a všetci máte pravú ruku voľnú :-D
Edu
pandur1 Bošácka pálenica zostala ale štruktúra sa už dávno zmenila . Najlepšie slivky bývali podľa páleničiara Adamaťa a Jurecha práve v časti Bošáckej doliny v Haluziciach na rozsiahlych južných svahoch plných belíc a sliviek odroda bystrička . Dnes je to už domixované a belice už uplne zmizli. Pálenica zostala má ju môj dobrý kamarát a konškolak Mirko Kaššovic . odkaz
operak
Edu pravdu máš.Belovica je najexkluzívnejší destilát.Keď sa o nej v Trenčíne hovorí tak sa musíme všetci postaviť :-)Na Havranove je bazén aj sauna a vonku:-)
pandur1
Edo mam aj marhule a broskyne, ale na porovnanie by som samozrejme doniesol slivku. Ale bošácka je bošácka, to nepopieram :-))
Edu
virivka musí byť to je jasné pepies . pandur1 bošácka slivovica je známa vec. Pamätám dobu kedy sa do suda dávali najmä žlté slivky tzv. belice . Mavali me za sezonu okolo 350 litrov belovice. Belice úspešne a nenávratne vykapali . Nevedno prečo . Také nápady ako jablká dávať do suda nikto v tej dobe nemal :-D maximalne ešte slivky a oskoruše .
fatran
ja donesiem uteráky vyprošťovák a vodu z kyslej kapusty
operak
Edu jasné dones ja sa stavím v Trenčíne u kamarátov a tiež donesiem poctivý materiál.Teším sa :-)
pandur1
Edo dones porovníme s mojou dolniackou.
pandur1
Peťo a ja Ti donesiem varechu s akou si guláš ešte nemiešal:-)))
pepies
Chalani viete že ja alkohol nemusím ja radšej pomôžem Edovi stými jeho žubrienkami...Či tu výrivka nebude???:o)
Edu
operák u nás v Bošáckej doline by som mohol niečo pohladať z tých destilátov.
operak
Neboj Petrík pomôžeme Ti :-) ,aby si sa mohol venovať spolu s nami ovocným destilátom :-D
Karlo
petrík ak sa mi podarí dojsť, korbače a slanimu ti donesie, že oravskú-oravké
Edu
ešte aj ten kotlík si si musel umyť pepies :-D Ale gulášik si navaril fantastický to je fakt!!!
pepies
Andrej a čo ja abstinent?? :o( zase budem len guláš varit??
operak
Fešáci ako Vás tak čítam,tak som dospel k presvedčeniu že od zajtra si naordinujem denne 3x bôčik aby som bol pripravený na "SLIVOVICA OPEN HAVRANOVO" :-))
Edu
No veru posledný ročník som vynechal tuším a neviem či nie aj dva .Tuším to bolo tuto niekde :-Dodkaz
lubenko
Edo ty si bol kedy vo Vavrišove?????????
Edu
No ale po jednom sme si mohli dať Hawk3 na zmierenie :-D Maťka určite nie ,lebo pochybujem ,že sa najde zver čo so mnou vydrží piť :-D Už aj hawk3 sa zdráha :-D
Zobrazené 681-720 z 1 439

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.