dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

VECTOR OPTICS - diskusia

autor: andyrtw
pridané: 12.5.2019 8:27
zobrazení: 7 346
hlasov: 0
TOUTO FORMOU BY SOM CHCEL POZIADAT O VASE SKUSENOSTI ALEBO NAZORY OHLADOM TEJTO ZNACKY DA SA JEJ VERIT?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
lacik
Zdravím,kedze pokukujem po tejto optike, poprosil by som vás majitelov tejto značky,o vaše skusenosti a postrehy po dlhsom čase a pouzivani, dakujem
motaq
Reakcia na príspevok od tomas123, 29.12.2019 o 20:35
ja by som volil model continental, pomer cena kvalita je velmi dobry a dozivotna zaruka na tento model tiez hovori o tom, ze vyrobca si za kvalitou tohto modelu stoji... konkretne zvacsenie uz zalezi na tom na co vsetko a ako ho hchces pouzivat. 2-12x50 je taky univerzal, ktory posluzi na bezne individualne polovanie a pripadne aj na spolocne polovacky ak nechces pouzivat kolimator alebo nadhankovy puskohlad. 3-18x50 je zase velmi dobra vola ak uvazujes aj nad tym, ze by si zvacsenie do 18x vyuzil, ci uz na strelbu pripadne aj na precitanie zveri na vacsiu vzdialenost...
tomas123
Zdravím, uvažujem nad kúpou puškohľadu Vector,ktorý model by ste mi odporučili? Prípadne niečo iné v podobnej cenovej kategorii
hunter8
Dobrý deň poľovnícky priatelia, momentálne pracujem na puskohladoch tac vector continental 3-18x50 il, delta optics 2,5-15x50, a meopta 3-12x50 R1. Nechcem robiť závery po troch vychádzkach na posede a pozorovaní s uvedenými optikami, ale continental vyzerá byt veľmi dobrá , aj za šera rozlišujúca optika.k hodnoteniu optiky by som odporúčal pozrieť nadobúdaciu cenu.
andyrtw
vlastním 2x12-50 zatiaľ skúšam už som porovnával meostarom od meopty trošičku lepšiu svetelnosť má meopta ale na 700-800 eurový rozdiel to nevidim
motaq
Vector Continenta s osnovou German 4
motaq
Vector Optics modelovy rad Continental je velmi zaujimava optika, ktora ponuka velmi dobry pomer kvality a ceny. Velmi pekny obraz, perfektne spracovanie, spolahliva mechanika. Vobec by som sa neobaval. Vyrobca na modely Continental poskytuje dozivotnu zaruku.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.