dnes je piatok,  27. marec 2026,  meniny má Alena,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:37,  dnes západ slnka: 18:06
termovizia nocpix
ODIMON

Kukuričná lízanka - diskusia

autor: lovec777
pridané: 26.3.2019 18:57
zobrazení: 8 703
hlasov: 1
Ako vyrobit kukuričnú lízanku?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
lukas01315
Podľa mňa to stoji za nič je to drahé a píšu ze to vydrží 2 týždne ale mne to zmyzlo asi za jednu noc prišiel medveď a bolo po lizanke
luco1
Zdravím vás priatelia nemáte niekto osvedčenú receptúru? takú čo sa mi nerozpadne za dva dni keď to umiestnim poprípade aj koľko čoho dávate aby to bolo ono
SHAJTAN
Zdravím vás. Skúsil som si aj ja z karamelu a kukurice vyrobiť lizanku a vyšlo to....ale za jednu noc mi to diviaky zožrali... Za tú robotu a námahu to nestálo,hrniec tiež pošiel... Objednal som si Anizovy sprej ANISOL z katalógu a už nespekulujem.... Na prilákanie diviakov je to magnet, niekoľkokrát odskúšané na rôznych krmoviskach
fire
aj ja chcem
mako747
Reakcia na príspevok od chazaj1, 16.5.2020 o 13:55
Vies mi prosím poskytnúť postup ako na to?
chazaj1
Foto z boku
mako747
Reakcia na príspevok od chazaj1, 14.5.2020 o 19:28
A ako si to presne robil ak to nie je tajné?
chazaj1
No chlapi tak zamna zvládnuté 5 kg cukru melasa kamenná soľ a mix kukurice a pšenice po vytiahnutí dám aj foto z boku
chazaj1
alex31 presne tak to idem skúsiť zmiešame melasu s karamelom a uvidím aká hmota vznikne
alex31
Čo tak skúsiť melasu z cukrovej repy.????
Bape
Roztop klasický cukor. Myslím si že sú to vyhodené peniaze. Mal som kupovanú k.lizanku a roztopilo to slnko a zožrali včeli...diviaky a ostatná zver sa tomu krásne vyhýbali. To je moja skúsenosť.
chazaj1
zdravím tiež to mam v plane robiť tento týždeň za pomoci karamelu potom tu napíšem ako to dopadlo boli ešte dake pokusi ?
sniper7x57
odkaz
sniper7x57
skusal niekto aj kukuricu zahriat aby pri stiku s karamelom hneď nezhustol? voda ho hned zriedy to asi nebude to prave .....
Gargano
Nestačilo by len zaliať kukuricu karamelom zmiešaným s horúcou vodou, poriadne to premiešať a naliať do nejakého vedierka? S hustým karamelom to nespravíš. To som len premýšľal, že ako by sa to dalo. Odskúšané to nemám.
LuboT
Skúšal som to doma robiť z kukurice a karamelu ale skoncilo to hrncom v koši a dymom po celom dome.
Gargano
Myslím, že ti to nikto neprezradí, je to dobrý biznis. Ja som nad tým tiež premýšľal asi to bude niečo s karamelom keď je to sladké a má to aj takú farbu.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.