dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Gulovnice Mossberg - diskusia

autor: Brianxxx
pridané: 7.1.2019 12:47
zobrazení: 6 754
hlasov: 0
Ahojte,mate niekto akekolvek skusenosti s gulovnicami znacky Mossberg?Zaujali ma hlavne modely-Patriot Revere & MVP Predator v kalibri 6.5 Creedmoor.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
demo38ra
Reakcia na príspevok od Lubos123, 9.1.2021 o 8:32
To je škoda...hneď by som do toho išiel, neviem prečo je tak málo LH značiek...
Lubos123
Reakcia na príspevok od demo38ra, 8.1.2021 o 12:34
ani ja som lavacku verziu nenasiel
mirob1
Reakcia na príspevok od demo38ra, 8.1.2021 o 12:34
pokial viem nie...ani na oficialnej stranke ich nemaju
demo38ra
Prosím Vás robí mossberg aj lavacke verzie?
mirob1
Ahojte, mam MVP patrol 308w 16,5 palcová hlaven...striela perfektne..spracovanie by som prirovnal remingtonu 700..
dolfi
Čaute.Ja mam mossberg patriot synthetic,kanelova hlaveň v raži 6.5creedmoor,kupil som to nedavno za velmi priaznivu cenu hlavne kvôli tej raži zo zvedavosti.Strielam fabricke sb zatial a jedna diera na 100m.za tie peniaze spokojnosť.
Lubos123
MAM JU AJ JA V PLASTOVOM PREVEDENI KANELOVANA HLAVEN FREZOVANY ZAVER ZATIAL LEN STRELNICA NA 100M DO 2EUROVKY STRELIVO NORMA BOND STRIKE 9,3G MAX SPOKOJNOST
vlavar
Už ju mám, Mossberg Patriot Walnut, kal. 6,5 Creedmoor. Optika kružky nahodené, len problém najsť strelnicu. Nech to čím skor prejde, aby som mohol vylapovať hlaven a naladiť :D Prvý dojem je veľmi dobrý. Za tie peniaze verím, že pracovná puška bez obmedzenia.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.