dnes je pondelok,  16. marec 2026,  meniny má Boleslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:59,  dnes západ slnka: 17:49
termovizia nocpix
ODIMON

Outdoorová kamerka na lov - diskusia

autor: atik
pridané: 28.10.2018 7:00
zobrazení: 2 443
hlasov: 0
Zdravím, potrebujem poradiť pri výbere kamerky na čiapku resp. hlaveň pušky. Požiadam kolegov zo skúsenosťami o radu pri výbere značky a tiež vaše postrehy z lovu s kamerkou, Ďakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
felixor
Alebo lacnejší gopro hero 2018 (tu mám ja treba, natáča síce len vo full hd, ale pre bežné potreby postačujúce), prípadne yi 4k Action odkaz ale neviem ako je na tom s príslušenstvom. Gopro má tuším príslušenstvo na lov a rybárčenie, takže asi najlepšia voľba.
jaro1
Akurat studujem tuto stranku, ci by sa mi/nam nieco nehodilo odposluchy---plostice
sinko
gopro hero 4 session, ale už je toho viac na trhu

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.