dnes je streda,  15. apríl 2026,  meniny má Fedor,  spln: 1. máj 2026,  dnes východ slnka: 05:58,  dnes západ slnka: 19:33
termovizia nocpix
ODIMON

Poľovnícka stráž - diskusia

autor: hospo44
pridané: 18.6.2018 17:00
zobrazení: 5 543
hlasov: 0
Zdravím Vás kolegovia, chcem sa spýtať, nemá náhodou niekto z Vás podklady, resp. testy, čo treba vedieť na člena poľovníckej stráže. Ďakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
dede
Reakcia na príspevok od fire, 22.3.2025 o 20:41
Aj ja bývam na dedine... na dolnom konci si myslia, že horný koniec je menej chápevejší... a na hornom si myslia, že dolný je menej chápavejší...
fire
Reakcia na príspevok od lanus, 21.3.2025 o 22:20
ja so napísal že si to myslím
fire
Reakcia na príspevok od dede, 21.3.2025 o 20:28
vieš ja som z dediny menej chápavý.....ešte ráz a pomaly mi vysvetli čo si chcel tým povedať
lanus
fire - Komora nedáva členom PS žiadne úľavy ; cenník PL je tu : odkaz Policajti sú väčší grandi tí dávajú 50 % zľavu na niektoré úkony : odkaz
dede
Reakcia na príspevok od fire, 20.3.2025 o 12:39
FIRE - v dobe internetu- Googlu ... keď sa dá na drobné rozmeniť Zák. č. 274/2009 Z.z. konkrétne § 27 Poľovnícka stráž použiješ termín... ,, myslím že ... ,, Aj ja som si myslel keď pôjdem na WC, že sa vys..., ale nepodarilo sa...
dede
Reakcia na príspevok od pavelb, 20.3.2025 o 10:58
Odmeňovanie, odceňovanie člena poľovnej stráže si zadefinujte v Domácom poriadku, Hmotnej zainteresonovanosti ak máte niečo také, čo pojednáva o výhodách. Unás v PS ... áno.
fire
Reakcia na príspevok od pavelb, 20.3.2025 o 10:58
myslím že člen poľ.stráže neplatí poľ.lístok zo zákona
pavelb
Zdravím, riešite/oceňujete nejako výkon PS v revíri - napr.zníženým členským a pod. Vdaka....
majorek
Reakcia na príspevok od zbojnik1, 23.5.2024 o 6:28
Pisal som ti spravu
zbojnik1
Reakcia na príspevok od majorek, 21.5.2024 o 20:05
ja vlani co potrebujes
majorek
Zdravim vas,Robil tu niekto skusku na polovnicku straz v minulom roku alebo v roku 2024?
lubenko
daj si do Google polovnicka straž a študuj,maš to tam všetko

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.