dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Slnečná clona na puškohľad - diskusia

autor: 147258
pridané: 17.5.2018 11:20
zobrazení: 2 496
hlasov: 0
Dobrý deň.rnMa niekto skusenosťi so slnečnou clonou na puskohľad. Mam puškohlad yukon jeager 3-12x56 a ked pozeram proti slnku tak sa my slnecne luce odrazaju do puskohladu a zle vidim. Nevie niekto poradit kde by som clonu zakupil. rnĎakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
bulldog5
Reakcia na príspevok od Hirko2, 29.10.2018 o 9:54
Tam som to nenašiel, ale možno som zle hľadal.
Hirko2
Reakcia na príspevok od bulldog5, 29.10.2018 o 8:58
skús brownells.sk
bulldog5
Zdravím páni, nenašiel som žiadnu podobnú tému, tak skúsim sem. Zháňam takéto niečo: vid obrázok Vie mi niekto poradiť kde na SVK sa to dá kúpiť? Ďakujem
357AS
tak malo by to stačiť
147258
Reakcia na príspevok od 357AS, 17.5.2018 o 11:33
Ďakujem za radu už som si tu univerzalnu clonu objednal dúfam, že bude služit dobre
357AS
Univerzalna clona pre puskohlady

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.