dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
termovizia nocpix
ODIMON

Kratke a dlhe Haldanie - diskusia

autor: rado666
pridané: 31.12.2008 16:08
zobrazení: 2 168
hlasov: 0
mam sučku jagdterriera a ma slabe hladanie v hustine.ak mi viete poradit tak poradte

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
rado666
vies co na polovacke mi isla celkom dobre som sa cudoval mi aj drzala divika sme strelili pri nej a tak dobre sa mi javila
ali
No ako si dopadol z fenkou na plovačke? Tak mladým psíkom nemusíš chodiť každý deň do hory, najme nie na dlhé prechádzky.Zo šteňaťom alebo mladým psíkom stačí krátka prechádzka cca 30-45min. 2-3x do týžňa. Psík musí byť stále nažhavený na vychádzku , alebo prácu v revíry.
rado666
zajtra mame polovačku tak vyskusam lebo sme chodili cez sviatky kazdy den a sa mi zdalo keby ani nevladala predsa je este mlada ale teraz bude aj odychnuta zbadam
milank
Tak práve v tedy ju podpor slovami a potľapkaním.Musíš ju vtedy trošku nabudiť.A buď jej na blízku ona ešte potrebuje tvoju prítomnosť a podporu aj,keď len slovnú.Keď Ťa nebude vidieť nech Ťa aspoň počuje.Ono to pôjde neboj nič.Chce to len čas.
rado666
ona ide ma zaujem,ked sme v stacjej horetak hlada pekne ale ak hned ideme do huštiny tak sa mota len pri mne
saintdevils
ali ma pravdu. netreba ju do nicoho tlacit. teraz ma 9 mesiacov - je to prave vek ked je sucka este v puberte a dost sa jej teraz formuje povaha aj spravanie....moja terierka zacala so zaujmom a odvahou pracovat samostatne az tak cca po roku...je to individualne nielen podla plemena ale aj podla osobnosti psika....musi ziskat to spravne sebavedomie a samozrejme, kazdy dobry vykon treba pochvalit...drzim palce:)
ali
Ešte nieje nič stratené, nakoľko má len 9mesiacov a je to fena.Každý pes je iný, má inú povahu a tak ...Niektoré feny sú viac naviazané na svojho majiteľa.Treba jej postupne budovať a posilňovať sebavedomie pri kontakte zo zverou ako aj pri hľadaní.Možno by jej pomohol aj druhy pes ktorý by ju zaučil a mala by podporu v ňom. Určite netreba tlačiť na pílu, chce to veľa času a hlavne ju treba pochváliť za každý výkon.
rado666
ale dakujem
rado666
bol a velmi vela stiku zo tverou mame oboru diviaciu 130ha a tam sa poluje a chodim tam s nou na spolocne a tam pride do sytku zo zverou velakrat je este mlada 9 mesiacou ale mala by uz ist podla mna
ali
rado666 aká je stará tvoja sučka? Koľko mala možností sa stretnúť zo zverou v húštine ? To sú všetko dôležité veci na to aby fenka pracovala samostatne v húštine ,alebo v lese. Potom určite aj vrodené poľovné vlohy sú dôležité.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.