dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Výcvik psa v poľovnom revíri bez povolenia - diskusia

autor: sipoo
pridané: 3.3.2018 14:23
zobrazení: 2 760
hlasov: 0

Dobrý deň chcem sa informovať ohľadom výcviku. Môžem cvičiť poľovného psa v poľovnom revíri bez povolenia? (žiaľ inú možnosť nemám) jedná sa o stavača.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
goret
sipoo, všade sú blbci preto, že zároveň sú tam aj majstri sveta. Skús nepatriť ani do jednej z týchto 2 skupín. Na tvoju prvotnú otázku je jednoznačná odpoveď: nemôžeš cvičiť poľovného psa (stavača), kde sa to tebe páči, ale môžeš tam, kde sa to páči nájomcom revíru. Ako protislužbu im môžeš ponúknuť pomoc pri záchrane srnčiat pred kosačkami.
Ondrik
Diskusiou tu na LZ nič nevyriešis. Ak sú tam ozaj iba nejaký kkti, máš smolu. Všetko je vždy iba o ľuďoch o ničom inom to nie je! Nejde o trápne stanovy, hlasovania výboru... Ide o ľudí! Sak keby boli normálni, tak na schôdzi sa povie... No chlapi do boha mame tu mladého zapáleného kynologa, chce cvičiť... Nech cvičí! Samozrejme bude o svojich krokoch v revíry informovať... Jaký problém????
stefa
sipoo _ ako som pochopil z Tvojho komentára, tak Ty si pri postupe urobil jednu zásadnú procedurálnu chybu. Najprv si podal žiadosť a ak jej nebude vyhovené pôjdeš za predsedom. To ako by si staval dom od strechy. Najprv si mal vec osobne prejednať s predsedom alebo kynológom PZ (PS), na základe dohodnutých podmienok si mal podať žiadosť. Teraz sa mi to vidí, ako vravia Česi "pozdě bycha honit!"
zekon
vedel by som ti občas pomôcť v našom revíri s výcvikom len neviem či by ti to nebolo na ďaleko s dochádzaním... máme dobré podmienky na pole aj vodu napíš SZ
sipoo
Goret neni ku komu a presne ako píše Ondrík všade sú blbci.Ale ak bude poľovné upotrebitelny potom by mali záujem o výpomoc pri poľovačke to je jasné.No a potom sa aj ja tak k tomu postavím ako oni teraz.Ako som počul je tu dosť veľký záujem o výpomoc stavov na spol.polovackach
goret
Sippo, pridaj sa k nejakému stavačiarovi
Ondrik
Tak ako v každom,, odvetví,, tak aj v poľovníctve je kopa blbcov, čo sú schopní všeličoho.
sipoo
Lanus to je samozrejmosť už tam žiadosť bola podaná no vyzerá to tak že to nebolo prednesené na členskej schôdzi vidíme ešte tento týždeň a potom vybehnem za predsedom,ale nedávam tomu nejakú veľkú nadej.Iba som chcel vedieť či by boli poľovníci niečoho schopného.Nebudem menovať čoho stačí si domyslieť
lanus
sipoo - I keď teoreticky by sa psíkovi keďže sa jedná o poľovné plemeno a mal by aj reflexný obojok nemalo nič zlé stať ?! ," slušnosť a zdravý rozum " káže spraviť najlepšie písomnú zmluvu s užívateľom revíru !!!

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.