dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

kalibre 17hornet,204ruger - diskusia

autor: 857jrs
pridané: 23.2.2018 7:50
zobrazení: 2 216
hlasov: 0
Ake mate skusenosti na liskach s kalibrami 17hornet respektive 204ruger,najlepsie osobne skusenosti ak niekto vlastni tieto kalibre.typ strely a strucny popis poskodenia.dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
ovad
Na malú škodnú mi 0.204 poradil jeden môj kolega,keď sme diskutovali vhodnú ráž na lov aj na veľké vzdialenosti.Hľadal som aj dobrý náboj v spojení s puškou s dlhou ťažkou hlavňou.Keďže na veľké vzdialenosti ( do 300m) strieľam,obyčajne na líšku, za dobrých svstelných podmienok vybral som ďaleklad s tenučkým krížom a zväčšením 12 bez svetelného bodu.Z týchto predpokladov mi vyšiel náboj Hornady V-Max 40 gr a puška CZ 527 Varmint a Meopta .Všetko nové za 1200EUR.A som spokojný.Keď sa puška nastrelí na ONV ,tak do 300m neriešim balistiku (300m -5 cm).
bezek
skus napisat nick Ovad.on ma 204 ruger.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.