dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Steier manlicher luxus 8x57JS ake strelivo - diskusia

autor: stopar50
pridané: 10.1.2018 20:04
zobrazení: 1 782
hlasov: 0
Zdravim ma niekto skusenosti s touto zbranov.Je to kratka verzia hlaven 508mm mam dilemu nad strelivom.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
tanak
skus pozriet tu je niečo okolo 8x57 odkaz
stopar50
Bola kupovana na objednavku cez predajnu v BA cakal som 7 mesiacov
tanak
tak skus Norma Oryx 12,7g a uvidíš čo to bude robit ,podla toho čo ideš loviť a kupoval si u Frana v Nitre ?
stopar50
Nastrelena bola Brennekom TIG 12,8g
tanak
čim bola nastrelovana vo fabrike maš letak v krabici ked si kupil novu aky naboj aka gramaž a terč.A KED SI SPOKOJNY s normov oryx tak skus tu ja by som to tak urobil.
stopar50
Je to nova zbran este som ju nepouzil rozmislal som aj nad normov oryx tie pouzivam v 7x57 tam som spokojny.
tanak
kupoval si novu? ja mam sice CL 2 tiež 508 MM ale 308 win a strielam saka hamerhead 11,7g len neviem či ti ide o dlžku hlavne alebo kaliber.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.