dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Abnormalne Vs Raritne jelene - diskusia

autor: klvlado
pridané: 5.9.2017 14:57
zobrazení: 1 867
hlasov: 0
Dobry den Chcem sa spytat ako je to s odstrelom jelenov s abnormalnym alebo raritnym parozim. V takomto pripade sa da urcit vekova trieda? alebo su taketo jedince lovene bezohladu na Vt? Dakujem za rady

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
dede
kovlado - nespravne informacie uvedene v Tvojom profile boli pričinou.
klvlado
dakujem za info,@ profil upraveny
shoogo
klvlado - ak nie si polovnik potom by mozno bolo dobre mat v profile polovnik - nie, inak to troska matie. vzdy je potrebne dodrziat vekovu triedu na aku ma polovnik povolenku, bez ohladu na to ci je to abnormalita alebo nie. teda ak mam povolenku len na jelena 1VT nemozem strelit abnormalitu v 4VT
klvlado
dede, mozno ta sklamem, ale ja osobne niesom polovnik, moj zdravotny stav mi nedovoluje aktivne vykonavat pravo polovnictva. Som iba laik, ktory mam rad prirodu a jedine co robim je fotenie zveri. Zaujima ma co je v ociach polovnikov vhodne na odstrel a co zasa nie. Ale kazdy ma pravo na svoj nazor...
dede
kivlado - ako pozerám Tvoje otázky ktoré tu zadávaš , tak ma napadá myšlienka, že poľovný lístok si získal v dedičskom konaní .....
zalesak888
V prípade trvalej deformácie (poškodenie pučnice) sú jelene výradové.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.