Reakcia na príspevok od dreamer4u, 6.7.2025 o 20:54 :
Ďakujem za odpoveď. Mám viac krabičiek takže zatiaľ nemusím meniť, len som chcel odstrieľať staršie a presne aj kvôli tomu či bude nástrel rovnaký pri novom balení. ◄ reagovať
Bohužiaľ cena streliva Geco narástla rapídne ... v kalibri 308 win som to niekedy kupoval za cca - 28/29 eur za krabičku (20 ks). Teraz som kupoval krabičku za necelých 43 eur !!! čo je rapídny nárast. Či to spôsobil konflikt na Ukrajine, zvýšené náklady alebo nenásitná marža predajcov .... ťažko povedať. Pri takej cene sa už oplatí popozerať aj po drahších značkách poprípade porozmýšľať o prebíjaní vlastných nábojov .... ◄ reagovať
Podľa grafiky by malo byť staršie - prvý (vrchný obrázok). Dokonca by mal byť rozdiel aj v tvarovaní olovenej špičky ale iba minimálne. Čo som však skúšal (ale v inom kalibri) tak nástrel sa nezmenil. ◄ reagovať
Zdravim Vás, viete mi napísať ktoré balenie nabojov je staršie podľa grafiky na obale, ďakujem.
◄ reagovať
Ďakujem za príspevky a rady, ja strieľam Geco Plus 7x65R a 9,3x62 už tretiu sezónu a lieta to predpisovo. Kolegovia prešli pri 7x57R od Igman a SB, čakali podobnú presnosť ale sú nepríjemne sklamaní. Jeden sa vrátil k SB a strele PTS a lieta to na 100 m s rozptylom 2 - 3 cm. ◄ reagovať
pavol68 - Flinty sa skúšali dve a tak treba ešte skúšku doplniť o úplne novú či odlišnú sériu streliva (samozrejme Geco TM ) . ◄ reagovať
Vlastnil som gb ZH ja aj svokor strielali sme Geco presnost bola vynikajuca ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.