dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Dvere na posed. - diskusia

autor: Toxi
pridané: 21.5.2017 22:29
zobrazení: 4 368
hlasov: 0
Zdravim Vas priatelia. Chcel by som Vas poprosit o radu, resp.foto ak niekto ma, ako riesil zabezpecenie dveri posedu. Na posede su ocelove dvere s ocelovou zarubnou. Ide skor o radu ako bezpecne uzamknut dvere proti neziaducemu otvoreniu. Dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

Ondrik
podla mna netreba dvere na posede zamykať. slovák keď vidí niečo zamknuté tak má tendenciu to násilne otvoriť :)
reagovať dať hlas

zoradiť
Jeger
To je mladícka neskúsenosť...veď raz príde na to, že zamykať posed je hlúposť.
dede
Toxi - myslim, že zadanim svojej poziadavky si rozširil moj rozhlad čo ma čaka pri stavbe resp. rekonštrukcii posedu či kazatelni. Za 30 rokov som takuto špecialitu nepotreboval rozlusknuť !
Ondrik
Co mas v tom posede ze to potrebujes zamknut? Preto ze ak ozaj nic tak to nezamyaj fakt...lebo ludia to vylomia, pretoze si myslia, ze ked je to zamknute bude tam co ukradnut...
hunter4321
Toxi, problm tu má asi len dede, čo sa tvári že je viac. Neviem prečo by si mal na niečom frčať. Ale ostatný sa ti snažili poradiť.
Toxi
Dakujem vsetkym premudrencom za rady, aj rymto tato stranka straca odbornost a hlavne ludi, ktori potrebuju radu a nie trapne komenty zapricinene traumou z detstva.
borgeo
Toto by malo stačiť
dusanbe
Oceľové dvere na posed by som vôbec neodporúčal,cez zimu železo pracuje,aj slabý zvuk ťuknutia napr.pušky alebo hocičoho sa nesie široko ďaleko.Odporúčam vymeniť čo najskôr!
lubenko
ked su ocelove dvere aj zarubna,treba to zavarit:):):):):):)
Ondrik
podla mna netreba dvere na posede zamykať. slovák keď vidí niečo zamknuté tak má tendenciu to násilne otvoriť :)
goret
Oceľové dvere sa dajú v oceľovej zárubni bezpečne uzamknúť viacerými spôsobmi. Otázne je, sa potom majú dať aj odomknúť.
dede
Myslim, ze (budem slusny) ked si zadal temu na com frcis ?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.