greenwood
namor676, 7.4.2017 o 21:28 Bohužial si sa neriadil novelizovanou vyhláškou z roku 2013 odkaz ◄ reagovať
greenwood, 7.4.2017 o 20:24 Budem si sypat popol na hlavu. Viem, ze som spravil chybu, moja chyba, ze som si pozeral vyhlasku o polovnictve na tejto stranke, konkretne paragraf 22 odkaz ◄ reagovať
win243, 7.4.2017 o 8:39 Dodatok, všetko sa musí urobiť do 30. apríla, t.z. do termínu schválenie plánov chovu a lovu. Povinnosť predkladania plánov chovu a lovu patrí užívateľovi poľovného revíru. Vás môže potom sankcionovať buď okresný úrad, ale aj užívateľ revíru, za neplnenie povinností, v osobitnom konaní (priestupkovom na OÚ resp. disciplinárnom na výbore PZ).Užívateľ revíru tiež porušuje § 26 ods. 1 písm. i)zákona - povinnosti užívateľa revíru ◄ reagovať
win243, 7.4.2017 o 8:31 Na chovateľskej rade Vám nemôže povedať, že plán neschvaľuje. CHR môže vo svojom stanovisku navrhnúť, aby plán bol schválený. Ale odvolať sa môžete až vtedy, ak okresný úrad vydá rozhodnutie o neschválení plánu lovu.Na neschválenie plánu sa vzťahuje správny poriadok. ◄ reagovať
greenwood, 6.4.2017 o 20:39 Chovatelsku radu mame az po poradnom zbore. Ak mi na chovatelskej rade povie ze nam neschvali plan, tak sa odvolam. ◄ reagovať
650525, 6.4.2017 o 14:16 V každom prípade treba ho odovzdať, lebo inak hrozí sankcia.Všetko treba riešiť rýchlo.Ak bude podaný musí táto informácia byť prerokovaná aj na chovateľskej rade! ◄ reagovať
win243, 6.4.2017 o 13:12 V každom prípade, okresný úrad, PLO musí konať a vydať rozhodnutie o neschválení plánu chovu a lovu. Tu je možnosť odvolania. Ďalej nerozumiem, prečo ste plán chovu a lovu neprerokovali na chovateľskej rade, čo je podmienka zo zákona o poľovníctve (§ 18 ods. 8 písm. c) zákona). ◄ reagovať
lubenko, 6.4.2017 o 9:17 termin je 31.3.ked to nestihol je problém,pečiatka by musela byt 31.3.treba prosit,plakat a dat najavo že šéf lesneho uradu je proste šéf ◄ reagovať
Hekler, 6.4.2017 o 8:52 1) keď už si to zobral na seba, môžeš napísať zákon a § podľa ktorého má poľ. hospodár povinnosť odovzdávať (predkladať) plán lovu okresnému úradu ? 2) postup úradníka bol diletantský a nesprávny ... 3) prečo si to nepodal cez podateľňu alebo poštou so sprievodným listom ??? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.