dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

Aplikacia Lovu Zdar - diskusia

autor: paly250
pridané: 28.2.2017 7:17
zobrazení: 5 224
hlasov: 2
Zdravim kolegovia, osobne si myslim ze by sa zisla nejaka aplikacia do mobilu,pre lepsiu manipulaciu s portalom lovuzdar.sk , co vy na to? myslite ze by to uspelo u pouzivatelov tejto stranky? .....lesu a lovu zdar!

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

findula
Vy se z těch mobilů jednou poserete
reagovať dať hlas

zoradiť
MMasska
Reakcia na príspevok od amob12, 5.4.2020 o 10:37
Áno máme rok 2020 a o mobilnej aplikácií Lovuzdar už uvažujeme dlhšie a nielen uvažujeme ale už je to aj v štádiu riešenia, ale ako dobre viete nieje to len tak. Dobrá Apka sa musí dokonalá pripraviť a na to treba čas a peniaze a ako k zlosti stále do toho príde niečo čo ma vyššiu prioritu. Ani si neviete predstaviť koľko starosti a času je potreba k udržaniu spravneho chodu. Aj teraz sa musí prejsť na nový server ktorý má väčšiu kapacitu a vyššiu rýchlosť robíme to preto aby ste si portál užívali vo vysokom štandarde. Preto vás prosím o toleranciu a strpenie. Na všetkom sa pracuje ako nám to len okolností umožňujú. S pozdravom LZ
amob12
Už je rok 2020. Mali by ste niečo s tým robiť stúpla by vám návštevnosť jednoznačne. Je to najlepšia stránka na SK. Nečakajte kým vás konkurencia predbehne a upadnete do zabudnutia.
binka
Príspevok bol administrátorom (namor676) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel.
goret
Príspevok bol administrátorom (namor676) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel.
RomanV
JAGER18
Uz keď tu riešime tu APKU možno by nebolo zle dať nejaké návrhy čo by mala ta aplikácia obsahovať alebo čo by sme chceli aby obsahovala.
Mikibar
Som vďačný za lokality na Slovensku kde nie je pokrytie telefónnym signálom a vďaka tomu som bez telefónu od6tej do 18tej a vôbec mi to nechýba. Skúste ten zázrak menom mobil niekedy raz za čas nechať na pol dňa vypnutý.
dominikadominika
RomanV čo tu kecáš 7:26 že je nemožné ovládať a fungovať na stránke cez mobil alebo Tablet! Je to blud, ja fungujem na mobile skoro stále a stránka mi ide bez problémov.
RomanV
to lubenko: Plne suhlasim, ale co to ma prosim spolocne s temou v tomto vlakne? Napokon aj vyuzivate technologie a chodite sem a merito veci je, ze sa lovu zdar velmi tazko pouziva cez mobilne zariadenie cez ktorych je 80% pristupv vo vseobecnosti na stranky resp web ako taky.
lubenko
najidealnejšie by bolo keby ste si mohli do mobilou nainštalovat sonar ktorí by vam zistil v ktorej časti reviru sa nachadza zver a presne vas na nu naviedol,technologiam zdar ale lovu už nie, niekedy i tých pseudoochranárou chapem ,že chcu zregulovat polovníkov:):):):):):)
RomanV
Pravdou je, ze dizajn stranky je za zenitom a stranka samotna nie je zial ani responzivna tj neprisposobuje sa mobilnym zariadeniam a tak manipulacia s nou mimo domaceho PC je narocna resp nemozna. Trend je taky, ze 80 % pristupov ci sa nam to paci alebo nie, je prave cez mobil ci tablet a tak sa prevadzkovatel nad tymto bude musiet zamysliet a zrealizovat redesign stranky, kedy by prave responzivita plne postacila a tu aplikaciu by nebolo treba, nakolko ju vzhladom my ako uzivatelia uzkoprofilovy nevieme zaplatit a ani neviem co by v nej bolo okrem toho co riesi responziv. Tych veci na zlepsenie je tu pravdupovediac viac ... Lovu a technologiam zdar :-)
Baikal
mat "20 milionov" aplikacii v mobile, to je take "moderne". Myslim, ze plne postacuje pokial spolahlivo "portal" funguje v "prehliadaci". No chapem aj "internetovych lovcov" ti potrebuju apku aj na chodenie na ...
paly250
myslim že by to bolo takto aj jednoduchšie, len kliknes a si v aplikácii , no lenže neviem kto, alebo akým sposobom by sa to mohlo vytvorit - osobne s tym skusenosti nemam.....a teraz nas je malo ktory by sme mali o to záujem, ale ked by aplikacia bola už vytvorená, myslim, že ovela viac ludi by si ju oblubilo a žačali by ju používať.
lubenko
Rudo alias findula no čo už ,to je to moderné polovnictvo
tibor112
...som za,dobu nezastavíš.
cagi
Nuz je to mozne Findula, ale aspon by som pri tom chcel mat otvorenu aplikaciu Lovu Zdar:-)
findula
Vy se z těch mobilů jednou poserete
cagi
urcite
demo38ra
Výborný nápad
tanak
podla mna ano

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.