ahoj,
ked si to do vyhladavaca das sauer tak vybehne 16 tem, vacsina z nich je nejakom porovnavani ale odtial sa da dozvediet najviac.
co sa tyka vyroby s202 tak je naozaj ukoncena. dovodom je hlavne zacatie vyroby s404 ktora by mala byt konstrukcne dokonalejsia. ale nemal som ju v rukach, ale tu tema kde sa popisuje ;-)
ale ak zhrniem skusenosit tak su pozitivne, nic ine si ani nepripustam. raz sa mi na spolocnej stalo ze mi zamrzol zaver, nic sa tam nedialo a stal som na mrznucom dazdi.dal sa otocit ale nie otvorit. inac je vsetko ok a este aj ta poistka je super. teraz na lisky nosim cz527 .223 rem a je to neporovnatelne, ked som potreboval opakovat tak som mal problem prebit, vsetko tam drhne a ide tazko. poistka je tiez neprakticky umiestnena. som zviknuty zo sauera ze mam zamierene a bez toho aby som nejako menil polohu viem odistit.
s101, s100 su entry modely od saueru podobne ako mauser m12. ale tym nechcem povedat ze su zle ale nie su 202.
mne osobne je luto ze prestali 202 vyrabat
cena je strasne individualna vec
ja mam s202 classic w270 s drevom 2 (bolo mi povedane ze moc nechyba a bolo by to drevo c3 ;-) ale mozno sa jej chceli len zabavit, ale pravda je ze je pekne a ako keby aj tigruje a na inych classikoch som take nevidel)kupoval som u Frana v Nitre a za komplet s202 + kahles csx 3-12x56,leupold qr, remen naboje atd som dal okolo 4300
ak si dobre pamatam tak vtedy bol highland o cca 600e drahsi. ale to uz neviem isto lebo som on nemal zaujem
najlebsie by si mal si niekam zabehnut a popytat sa lebo ceny na nete su nerelevatne. kazdy ti vie dat zlavu ak beries komplet
inac z casu na cas sa objavia na bazaroch 202ky, ktore su vo vynikajucom stave az stave novej zbrane, koniec koncov tak ako kazda zabran predavana na bazare, mozno by si nasiel nieco aj tam
ak by to nebolo nejako dotlcene mysim ze by to mohla bt tiez cesta, lebo zasa tych 202jek na predajni az tolko nebude ale myslim ze sa este nejake najdu ale vyber uz bohvieaky nebude