dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

6,5 Creedmore alebo 6,5 Grendel - diskusia

autor: tthunt
pridané: 9.11.2016 12:59
zobrazení: 5 667
hlasov: 0
6,5 Creedmore alebo 6,5 Grendel ma tu niekto zbran v tomto kal?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
sailormoon81
ahoj, nevie niekto poradiť aké zápalky od SB pre 6,5 grendel? small rifle 4,4 boxer alebo small pistol magnum 4,4 boxer?
harad24
Reakcia na príspevok od agbar, 2.9.2019 o 17:47
Norma Scirocco 130gr. Zatial bez výhrad :-)
sailormoon81
ja poškuľujem po cz 527 ako druhej ľahšej loveckej guľovnici len sa neviem rozhodnúť či 7,62x39 al. 6,5 grendel,tak možno z toho zíde..
agbar
Ake pouzivate strelivo v 6,5 CM na polovne účely? Zatial chem vyskusat fabriku potom sa pokusim upiect nieco sam.
Jager68
v kal.6,5 je zaujimavy ,,pretlak" moznosti...dalsia ,,lahôdka" 6,5x47Lapua.
dolfi
Urcite creedmore.kamarat ho ma a spokojnost velika.akurat problem zohnat nabojnice,tak upravuje z 308win nabojnice.A strelivo zohnat je tiez problem.Balistika,ranivost a spatny raz su na jednicku.Zbran Tikka T3x
Huskyman
určite creedmore, už len kôli energii

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.