dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

montáž na weaver lištu pre puškohľady so šínou - diskusia

autor: balance
pridané: 29.8.2016 8:47
zobrazení: 3 999
hlasov: 0
Priatelia, vyrába sa štandardne montáž, ktorá by umožňovala upevniť na weaver lištu na zbrani puškohľad so šínou? Som majiteľom novej zbrane, ktorá má štandardne namontovanú weaver lištu a chcel by som na zbraň osadiť starší (ale výborný) puškohľad Frankonia 3-12*56. A ten je so šínou. Alebo je nutné šínu (aspoň čiastočne) odstrániť? rnrnĎakujem za radu.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
erida
montaž era recnakel na odkaz tam to najdes
Walter
Podľa fotografie puškohľadu máš klasickú šínu 14mm,...v žiadnom prípade nezasahuj do celistvosti šíny, zničíš ho!!!, ver mi!!.... skús skombinovať základne pod krúžky delenej montáže Weawer( tie vyrába viac firiem, a sú u nás na trhu ), s klasickými príchytkami na šínu 14mm , tie nájdeš v katalógu wwwEAW.de . Skús aj predajcov produkcie EAW. Ďalšia lacnejšia možnosť je tiež,že príchytky na klasickú šínu 14mm prispôsobíš z horných dielov starších klapkových montáží, ale to chce stroje a trochu strojárskeho fortieľu a znalosti z metalurgie.Ďalšia možnosť- inzeráty, kombinácie Weawer základňa + klasická príchytka na šínu 14mm, sa vyskytujú aj v zahraničných bazároch nemecky hovoriacich zemí, len to chce čas a gúgliť v nemčine.
Turbiak
Tak to je druhá vec , neviem či je rozumné investovať do drahej montáže na mieru na predmetnú optiku .. Ja by som do toho nešiel
balance
Jedná sa o plnú šínu.
Turbiak
Bez problému , robí sa jednodielny alebo aj dvojdielny upínací systém na predmetnú kombináciu , poslal som vám správu
Kahles73
Něco takového? : odkaz Asi bude záležet na šířce šíny na puškohledu.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.