dnes je štvrtok,  19. marec 2026,  meniny má Jozef,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:53,  dnes západ slnka: 17:54
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Fotoaparat Nikon p900 - diskusia

autor: jorky2
pridané: 5.4.2016 18:43
zobrazení: 2 864
hlasov: 0
Dobry den,ma niekto skusenost alebo poradit nieco podobne?Dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
MiroSR
Aj ja ho vlastním cca od októbra a musím povedať, že som z neho celkom prekvapený. Dajú sa robiť aj pekné fotky z voľnej ruky pri dostatočnom svetle. Pozri na môj profil. Všetky fotky od jelenej ruje sú urobné s ním. Mal som pred tým Panasonic FZ45 ale Nikon robí lepšie fotky aspoň podľa mňa.Na video pri plnom zoome potrebuješ už statív lebo v ruke sa to ťažko drží.
gabrielSO
Mam ho fotím z ním kukni moje fotky od 28.10.2018
dodo129
Vlastní ho 357AS, skus ho kontaktovať... videl som ho, je nabitý funkciami,celkom ok, ale mam rešpekt pred menšim snimačom ako zrkadlovka.Ako kompakt myslim že ok
Adam16
Z parametrov mi vychadza ze budes mat s tym skvely dalekohlad ale profesionalne fotky neurobis, ked ma objektiv taky rozsah svietivost pri 2000 bude zla a budes moct fotit len veci ktore sa nehybu alebo pohybuju velmi pomaly. a je to aj dost drahe si myslim

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.