dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Beretta DT 11 skúsenosti - diskusia

autor: Kely
pridané: 12.3.2016 20:12
zobrazení: 2 164
hlasov: 0
Zdravím Vás kolegovia, nakoľko som si objednal berettu dt 11-ku, rád by som si vypýtal Vaše názory na túto zbraň. Pomaly, ale iste už za tie 2 roky už niektorí z Vás si ju určite vyskúšal ba ju aj vlastní a má zo strelbou z nej reálne skúsenosti.Rád by som o tejto zbrani otvoril diskusiu,nakoľko sa o nej v našich fórach málo dozviete.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
MartinHudak
Ahoj tak mal som moznost strielat z beretty DT11 ako strelba je dobra spatny raz skoro ziadny ale tie baskule mi vadia su su velke v anglicku co maju DT11 prechadzaju naspat ku DT10 ta DT10 je super viac prehladna zbran a overena.
Kely
To ozaj nikto nič?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.