dnes je štvrtok,  19. marec 2026,  meniny má Jozef,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:53,  dnes západ slnka: 17:54
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

prosim vas o radu - diskusia

autor: pato23
pridané: 31.10.2008 17:34
zobrazení: 2 868
hlasov: 0
chcem kupit fotak Fuji FinePix S1000 fd. poradte ci je to blbost alebo ok.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
pato23
moc dik za vase rady
leviesrdce
Priklanam sa k nazoru adama0!!!!
adam0
ak ces fotit lesnu zver s tymto fotakom, tak asi za pol roka to obanujes.radim ti, radsej si pockaj a nasetri viacej.tento ta neskor urcite neuspokoji.inak je to celkom v poho aparat.12x zoom a 10 Mpix, iso 64-3200 je urcite fajn.
leviesrdce
Ja mam Fujifilm FinePix S8000FD. Ked chces fotit zver tak radsej nejaku amateur zrkadlo. Pretoze ten objektív je nieco hrozne....dlho trva kym sa vytiahne a to ide aj do spotreby batérií...a kvalitou uz vôbec neovplíva ale na formát 10x15 to stačí. Ved si pozri moje foto vo fotogalérií....ale som s ním dosť spokojný....a 1000fd je asi ešte lepší.......neviem kolko chceš investovať...ale pozri na ich domovskej stránke Fujifilm S100FD na fotografovanie prirody....keby som mal 15000tisic tak by som ho bral
Edu
Prvá otazka je čo chceš fotit a akú chceš dosiahnuť uroven ? Druha kolko chceš investovať korun?
Ja by som ťa aj na zrkadlo
Odporučil čo tak amatersku zrkadlovku roka 2008 Canon 1000D ? Mal som možnosť poskušať a výborna vecička je k nemu univerzál objektiv zastabilizovaný . Cena je okolo 350 euro. k tomu si kupiť taku sigmu 135 - 400 kludne použitu za nejakých 200 euro a máš výbavičku na serioznej urovni. Comactom toho v prírode vela nenafotíš.
Vlado2406
Pato,viem,že si asi limitovaný peniezmi,ale skús si pozrieť tento fotoaparát,alebo nejaký iný od Sony,ale podľa mňa tento model je v porovnaní cena:výkon OK,Sony Cyber-Shot DSC-H50B.Na začiatok si myslím,že by si chybu neurobil.Osobne nemám skúsenosť s fotoaparátmi Fuji,ale myslím si,že v tejto kategórii to bude dosť vyrovnané,mne však najviac imponujú značky Panasonic a Sony,hlavne kvôli výkonným stabilizátorom obrazu.Krokom vedľa by bola kúpa Olympusu(viem o čom hovorím,začínal som s ním).
pato23
ako je to s fotakmi fuji? su dobre?
RICI
Ak ces zacat s fotenim v prirode ja by som asi zacal s Panasonic DMC FZ-50,alebo skus sa opytat p.Vladimira CHramazdu ten by ti vedel ohodnotit tento fotoaparat (Vlado 2406)
pato23
alebo poradte aky fotak

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.