dnes je sobota,  28. marec 2026,  meniny má Sona,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:35,  dnes západ slnka: 19:07
termovizia nocpix
ODIMON

pes do pohonu spoločná poľovačka - diskusia

autor: lalisko
pridané: 29.10.2008 16:48
zobrazení: 5 815
hlasov: 0
aky je podla vas najlepsi pes do pohonu na diviaciu zver?do okolia polany?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
vlavar
Aký sa tebe páči s SD čkami je dobrý :D Svahová dostupnosť je u všatkých 4 nohých psov asi rovnaká
lukas01315
Moje csv by podurilo aj maca :-) ale to ti nikto nedovolí ale samozrejme kopov topka jagos jazvečík trpí keď je veľa snehu a na polane býva asi viac než na dolniakoch tak by som nešiel do kratkonoheho plemena alebo dobrá voľba možno lajka
Ovis
slovenský kopov, štajerský durič, jagdteriér, border teriér, daxelkopov, welstrier
citulik
lalisko prepáč,beriem späť.
milos1milos
Dokonca 8 rokov ... :)
milos1milos
Páči sa mi že sa začíname venovať aj diskisii ktorá nebola napr. Aj 7 rokov otvorená . .. :)
lubenko
citulik,lalisko nieje polovník
citulik
lalisko, kde si robil poľovnícke skúšky, keď nevieš aký pes môže duriť zver?
zoro
myslim ze kazdy polovne upotrebitelny pes hlavne z plemena duricou {jazvecikovity duric,slovensky kopov,stajerak,foxik,a mnoho ine}ktore si zaobstarame na tieto ucely.no ja som za Slovenskeho Kopova som majitel tohto plemena a nou coment:-}}je to vytrvali pes s chutou pracovat.no nevylucujem ani ine plemeno.
mimik
Taký ktorý má v prvom rade chuť makať. Je úplne jedno či je to kopov alebo niečo iné...
mikimora666
lovu zdar
pozi
Jednoznacne Slovensky kopov(((:
Finist
Najlepšie ten pes,ktorý má duričské skúšky. Alebo si sa pýtal na plemeno?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.