dnes je pondelok,  6. apríl 2026,  meniny má Irena,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:16,  dnes západ slnka: 19:20
termovizia nocpix
ODIMON

guľovnica Anschütz - diskusia

autor: gm95
pridané: 28.4.2015 21:21
zobrazení: 4 978
hlasov: 0
Zdravím vás páni. Chcem sa spýtať či má dakto skúsenosti alebo vlastní túto zbraň. Konkrétne by som potreboval info o guľovnici anschütz model 1780. Každá malá rada by mi pomohla. Vopred ďakujem pekne.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
bulldog5
Ahojte. Vlastní niekto Anschutz model 1782?
lanus
Fakt vypadá dobre : odkaz
namreh
Ano,máme ju.Zatial velká spokojnosť,syn zatial hlavne na strelnici.
rado100
Objednával ju u Fraňa v Nitre. Skús sa spýtať nik namreh.
gm95
A viete mi povedať meno toho pána ? Chcem sa ho opýtať že kde objednával túto guľovnicu. Alebo viete to aj vy (BLEIKER ) ?? Ako pozerám tuto na internete tak nie velmi sa dá.
BLEIKER
A čo konkrétne ta zaujíma?Užívatelov tejto inak výbornej polovnej zbrane je málo,ale je tu na fore člen,ktorý ju chcel pre syna,neviem,či nakoniec kúpili.Za seba možem povedat-ergonomia pre strelbu optikou skutočne famozna,na tom sme sa zhodli traja,výborná hlaven no a predovšetkým spúšt-Anschutz robí totiž športové zbrane a polovná je ukážkou,ako može byt spúšt úžasná aj na polovné účely,bez problémov nastavitelná pod 1 kg s vynikajúcou charakteristikou,a pritom bezpečnost zachovaná.Poistku som nejako bližšie neskúmal.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.