dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Najsilnejši jeleň na svete - diskusia

autor: mirek68
pridané: 2.4.2015 22:11
zobrazení: 14 657
hlasov: 1
Nenašiel som na internete najsilnejšieho jeleňa na svete chcel by som vidieť dajte aj odkazy a fotky chcel by som ho vidieť

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

robson
Jedna z najsilnejších trofejí je aj táto Pochádza z Nemecka ulovena okolo roku 1700 bodová hodnota 298,61 foto je z knihy poľovníctvo v krajinách rvhp od p Hella Najsilnejši jeleň na svete - diskusia
reagovať dať hlas

zoradiť
elciervo
Jožko riadne video si zadelil! :)
mirek68
No jozef palce hore krásné video si vihladal tie trofeje sy neskutočne odporúčam pozrieť nádherné video tam budu světové rekordy .
jozef
Trošku mimo tému ale prečo si nepozriet..Je tam aj úhyn cez 250b. Možno práve z tadialto bude v budúcnu aj najsilnejšia svetová trofej ... :) odkaz
mira
V roku 2005 bol uloveny v Bulharsku jelen s bodovou hodnotou 278,03 CIC s vahou parozia 16,6 kg ako svetovy rekord,ulovil ho nemecky polovnik za 65.OOO eur,potom sa zistilo,ze bol chovany v Rakusku v obore a bol prevezena do Bulharska na ostrel,preto bol svet.rekord anulovany.Platny svetova rekord je z roku 1988 uloveny v Bulharsku CH.Ivanov s bodovou hodnotou 273,60 CIC,takze musi byt z volnej prirody nie chovany v obore.
mirek68
HAH už mi doplo johnn deer prve čo traktor až potom znak hahahahaha dobre !!!!!!!!!! Lovec84 najlepší komentár !!!!!!!
lovec84
Najsilnejsi jelen na svete je tento :-) odkaz
apple
priatelia, zorientujte ma: aký - teda kde žijúci jeleň možno v rámci pravidiel hodnotiť? je niekde určené, že nemôže byť z obory, alebo cielene krmený? myslím,že možno hovoriť o nejakomm rekorde až potom, keď budú známe kritéria. ináč budeme mať každý "svoj" rekord...
sempervivum
Táto fotka jeleňa 298 bodov, sa veľa nepovie. Nevieme ako to presne bolo, mohlo to byť iba chovaný v záhradách. Kde kŕmili po celý rok. Voľna príroda to určite nie je !
robson
Jedna z najsilnejších trofejí je aj táto Pochádza z Nemecka ulovena okolo roku 1700 bodová hodnota 298,61 foto je z knihy poľovníctvo v krajinách rvhp od p Hella
pavian
No tak to som ešte nepočul... :o
sempervivum
čistokrvný karpatský jeleň,225 bodov. Lovec- V.Čopák.
sempervivum
Ten bulhar to nie je svetový rekord, ako svetový rekord. Je to len obyčajný hybrid !!! Také hybridy sa nemajú čo bodovať. Iba čisto forma západoeurópsky alebo karpatský.
cagi
Myslim ze ten Bulhar je stale No.1. Osobne sa mi ten jelen ale velmi nepaci. Niekde som cital ze niektori odbornici v tom case polemizovali ci sa takyto jelen da v zmysle predpisov CIC obodovat (urcite znamky abnormality) a tym oficialne uznat ako svetovy rekord. Pozri jeho strednu vetvu a de facto vlciu vetvu na pravom kmeni.ten madar uloveny myslim v r. 1986 v Karapanci je pre mna daleko krajsi jelen....
marin
Christo Ivanov,SILISTRA,Bulharsko,273,60 CIC,rok ulovenia 1988.Ak sa mýlim a došlo ku zmenám ,vopred sa ospravedlňujem.
psittacus25
Madarsko - Karapancsa ,je pravda ,ze nieje to sucasny rekord ,ale par rokov sa drzal na prvom mieste. Mal som to stastie a vyfotil som ho.
maros17
odkaz odkaz odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.