dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

iz58M - diskusia

autor: brandebur
pridané: 2.1.2015 15:44
zobrazení: 3 722
hlasov: 1
porate mi, kupil som od ruky iz-ku 58M, pekné hlavne, či je možné strieľat jednotné strely z oboch hlavní?Ďakujeme, Oto Brandebur

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Daniel8
Esty: Z tej 0,5 kludne mozes slahnut hocjaku jednotnu strelu.
martinxl
Dupleks určite, sú to podkaliberné strely, ktoré je možné strieľať zo zahrdlených hlavní a sú aj dosť presné
Esty
aj ja by som potreboval poradit ake jednotne strely mozem pouzivat pri pevnom zahrdleni 1,0 a 0,5?Jedna sa o brokovu dvojku bajkal iz 43e kalibru 12/70.Za kazdu radu vopred dakujem
alex
---------------------menil niekto musku za svetlovodnu_,ako
alex
To je montaž na kolimator .
jaro1
Neviem. Zatial si puskohlad upevni k dvojke tak, ze ho vypodloz a pevne omotaj k puske leukoplastom :-o) smejem sa ale poznal som stareho lesnika, ktory to takto provizorne mal spravene a strielal uspesne lisky na vnadisku zo svojej stodoly.
alex
Montaž na iž -58 - kde to kupiť u nas?
stano1
Ja som tu pusku mal a strielala z oboch hlavni jednot.strely perfektne.
alex
Už som skúšal s kombinačkami len tak ľahšie ale nevytočil som ju . Bojím sa ,že to dolámem a potom bude problem .
pandur1
Alex je to možné
alex
Je možné vyšrubovať mušku na Iž 58 , tu mosadzné , alebo je tam nalisovana? Chcel by som tam dať reflexnú. Dik
tomi626
ja mam tu istu brokovnicu a bez problemov strielam jednotne strely z oboch hlavni
brandebur
dik za komentar, ale ja som, nevediac, strielal z oboch hlavni po 5ks
MiroSR
normalne jednotne strely mozte strielat iba z pravej hlavne a z lavej hlavne iba podkalibrene strely alebo duplexxy.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.