dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

staré puškohľady neznámeho pôvodu - diskusia

autor: maco1590
pridané: 13.11.2014 20:46
zobrazení: 6 375
hlasov: 0

Zdravim vas. Prosim vás vie mi niekto povedať co je to za puskohlad? Osnova T

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
harashman
Puškohľad alebo kolimátor? - Dobrý deň, našiel som doma v skrini po otcovi puskohľad (žiaľ on mi už k nemu nevie povedať nič...) o ktorom neviem ako funguje alebo ako sa používa. Je starší a funguje na batérie ktoré chýbajú. Nemá niekto nejaké skúsenosti s takýmto puśkohľadom alebo nevie niekto povedať o aký typ sa jedná? Dúfam že sa medzi Vami nájde skúsený lovec, ktorý mi bude vedieť pomôcť, za odpovede vopred ďakujem.
maco1590
Menil som puskohlad tak som sa pozrel pod montaz a zistil som že je to SRB a STYS Malov
lanus
ANDELIK - Nemôže .
ANDELIK
Moze to byt aj lovec
lanus
maco1590 - Kuk : odkaz
maco1590
Nikto nevie co je to za puskohlad?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.