dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Puskohlady Nikon Monarch 7 - diskusia

autor: pochyba
pridané: 30.5.2014 21:47
zobrazení: 4 930
hlasov: 0

Zdravim vsetkych a zaroven sa chcem spytat na postrehy a pripadne skusenosti s novou seriou puskohladov od Nikonu Monarch 7.Mal som moznost ho odskusat v modele 2,5-10x50 SF Iluminated a poviem pravdu,prve pocity su skvele.Obrovske zorne pole,ostrost fantasticka,svetelnost bude asi tiez vyborna(trebalo by odskusat za sera,ale nemal som moznost).Ziadny tunelovy efekt a krasna farebnost.Cena je primerana kvalite a este by mi urobili aj lepsiu cenu nan,tak uvazujem o jeho kupe.Za postrehy dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
mira
Ano ja to mam to iste na monarch 7 2,5-10x50IL R4D,ale som s nim velmi spokojny
Misun
Zdravím, mám teď úplně nový nikon monarch 7 1,5-6x42 s bodem. Co mě překvapilo, tak že je na něm vyraženo MADE IN PHILIPPINES (Filipíny). Je to na všech puškohledech této řady, nebo mě prodejce ojebal??? Dík za info.
pochyba
Pozeral som aj 3-12x56,prednosti by som povedal oproti 50 zanedbatelne.56 je tazsia aj dlhsia,mensie zorne pole ako 50.Nevidim na nej ziadne velke vyhody oproti 2,5-10x50.A k tomu je aj cosi drahsia.Netreba sa divat len na 56 objektiv,tato 50 sa mu hravo vyrovna po vsetkych strankach,povedal by som,ze je aj lepsia.Dal mi za pravdu aj predajca u ktoreho som bol.U mna je volba jednoznacne 2,5-10x50,ale je to iba moj nazor.Treba vyskusat.Lovu zdar.
jozef
Ak budú nejaké recenzie na 56tku dajte info.Dík
pochyba
Zdravim vas,chcem sa spytat ak to nie je tajomstvo,za kolko ste ho kupili?Mne ho ponukaju za 860eur.
mira
mam presne tento puskohlad na Brno efecct 6,5x57R streleny srnec na 200m v MR a vcera rano lanstiak,velmi som s nim doposial spokojny,pred tym som mal nikon monaech E 2,5-10x56 je lepsi po vsetkych strankach aj za sera a paci sa mi autom.vypnutie bodky.Doporucujem,Lovu Zdar!

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.