dnes je štvrtok,  19. marec 2026,  meniny má Jozef,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:53,  dnes západ slnka: 17:54
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

VYBER FOTOBATOHU - diskusia

autor: orim
pridané: 27.5.2014 16:28
zobrazení: 3 444
hlasov: 0

Na trhu je nespočetne množstvo fotobatohov.Môže mi niekto poradit aky mám kupit? Chcem fotit zver v prirode a mam zrkadlovku Canon+teleobjektiv Canon EF 100-400 IS USM

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Nastafa155
Lowepro DryZone su zevraj fajn
orim
dakujem vsetkym za tipy pravdepodobne Lowepro flipside 400 AW bude to co potrebujem
Oki-
Mám tiež Lowepro flipside 400 AW a som s ním maximálne spokojný. Už vyše roka ho ťahám so sebou všade, a vôbec ho nešetrím, väčšinou chodím na biku. Keby som ho vyčistil, vyzerá stále ako nový. Ani v hustom daždi som vo vnútri nikdy nemal vlhko, je dostatočne polstrovaný. O techniku vo vnútri sa fakt nemusím báť. Takto som chodil minulé leto, s vodou okolo 11 kg.
hartge30
lowepro flipside 400 AW, doporučujem odkaz
tonky44
ja mám canon 100-400 a kupil som tento batoh odkaz cena dobra a objektiv s fotakom v pohode vojde a este kopec ineho.
357AS
odkaz
Turbiak
odkaz

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.