dnes je utorok,  17. marec 2026,  meniny má Lubica,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:57,  dnes západ slnka: 17:51
termovizia nocpix
ODIMON

Tlakove skusky-NR resp.Nitriansky kraj - diskusia

autor: Brianxxx
pridané: 12.5.2014 9:45
zobrazení: 2 317
hlasov: 0

Ahojte,

neviete mi pls poradit kto robi tlakove skusky zbrani v NR resp.

Nitrianskom kraji?Co mam vedomost tak puskarstvo p.Gerhata v NR na Farskej je uz zavrete a jedine co som nasiel tak ARES Topolcany?Dakujem za pomoc!

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Brianxxx
OK,dakujem pani za Vasu pomoc a vysvetlenie,najvyhodnejsie pre mna bude asi osobne zbehnut do pobocky skusobne v BA.
laco11
...tak ako konštatuje Baikal, nikto mimo uvedené skúšobne Ti tlakovú skúšku vykonať nemôže. Puškári a predajne zbraní a streliva to robia ako doplnkovú službu takým spôsobom, že vyzberajú zbrane od záujemcov a odvezú ich k autorizovaným osobám...samozrejme, že za túto službu okrem poplatku sa samotnú skúšku zaplatíš aj náklady sprostredkovateľovi...nie je to však nevýhodné pokiaľ si pobytom od skúšobní vzdialený...
Baikal
Kusove overenie zbrane (tlakovu skusku) robi autorizovana osoba, pokial viem, tieto sluzby robi Kunstrukta Defence na prevadzke v Lieskovci pripadne detasovane pracovisko v Kosiciach odkaz Dalsia spolocnost, ktora robi tieto skusky je Liptovska skusobna, ktora ma prevadzky v L. Mikulasi a v Bratislave odkaz Puskarske dielne spravidla tuto sluzbu len vramci svojej cinnosti sprostredkovavaju, takze ak sa ti nechce cestovat, moze vramci svojich sluzieb tuto vec za teba vybavit niektora z puskarskych dielni, takze uz len obvolat puskarstva alebo predajcov z tvojho okolia, ktori vedia tuto sluzbu ponuknut a dohodnut sa.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.