dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
termovizia nocpix
ODIMON

Nikon Action 10x50 CF - diskusia

autor: bebco
pridané: 11.5.2014 20:17
zobrazení: 3 085
hlasov: 0

Zdravím všetkých.

chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosť s Nikonom Action 10x50 CF. Aká je spokojnosť a samozrejme kvalita optiky ....Používal som 10x50 ruská výroba a dal sa používať aj večer v pohode samozrejme Nikon Monarch alebo Steiner Ranger Pro to nieje ...Ale momentálna finančná situácia nedovoľuje nič lepšie ...Starý rus je poškodený ...Alebo iná alternatíva ale 10x50-56. ďakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Ondrik
zdravím mám nikon action, 8x42. viem neni to žiadna sláva, ale je to moj oblubený kuker. minule som ho mal vonku na daždi a dnes som zistil, že sa asi dnu dostala voda a zostal zvnútra zarosený. dá sa to nejak opraviť? rozobrať? vyčistiť?
martinxl
ja mám Nikon aculon 7x50, čo je podobné ako action 7 a som maximálne spokojný, za vidna aj za šera.
caky
a este do variabilu by som nesiel.mal som a nic moc...
caky
zdravim ,nemam s nim sice skusenost ale pozeral som na cenu a da sa kupit zato aj nieco ine napr.ja som si vcera objednal deltu 10x42 cca 120euro alebo mal som v rukacch minox 8x42 aj minox 10x42 a super za cenu od 137eur.pozri na nete.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.