dnes je piatok,  20. marec 2026,  meniny má Vítazoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:51,  dnes západ slnka: 17:55
termovizia nocpix
ODIMON

Zánik poľovných plemien. - diskusia

autor: millos
pridané: 30.3.2014 10:51
zobrazení: 4 271
hlasov: 9

Trošku úsmevu na týchto stránkach...toto mi prišlo mailom, vraj "Nová éra honcov na spoločných poľovačkách"... odkaz

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
hunter2
Podľa mňa má tento nôž odkaz
millos
A ako vykostuje tu lopatku, zaujimavo...a noz tiez asi nema zo supermarketu...pekne ho "ostril" na tych kostialoch.
pandur1
U neho by som nechcel byt pes sak na tych kostiach nenechal ani trochu maska :-) :-)
Turbiak
millos : Tak jeho by som teda nechcel nasrat :D
millos
takže, trošku neskôr ale oplatí sa pozrieť:odkaz tento masiar zrejme rozhádzal pár kusov....za 8 minút...šikovný.
tibor112
...toto mi skôr pripadá ako ródeo dostihy,ale ak by domorodci naučili opice zakryť diviakom oči,možno by sa toľko nenabehali...
millos
Pokladnik v zdruzeni bude davat peniaze na banany, pre polovvne upotrebitelne opice. A na jelena by vyskocila asi. cela rodina. Zajtra ak stihnem, mam nachystane dalsie prekvapenie...
oravskymedved
My tu máme len gorily.
LuboT
tomu netreba ochrannú vestu ? my by sme tiež na lov diviačej mohli použiť naše ,,opice,, :D
kettner11
Nie je to nový typ nízkonohého duriča? :-))
gabriel8
goret, klub opičiakov tu už máme, treba iný názov, video je dobré
Lycan
perfektne som sa zasmial.ale aspon ze sa jedna o humanny lov:-))))
apple
millos, obávam sa, že spz zasadne a rozhodne o chovateľskom zámere nového slovenského plemena krížením s kopovom s názvom SLOKOPICA, dokonca myslím, že už dokážeme odhadnúť aj predsedu, hoci kandidátov by pár bolo...
marin
Dobre som sa zasmial.100 bodov.Dávam hlas.
Daniel8
tak som sa nasmial, ze az... :)
goret
Zamysleli ste sa už nad názvom klubu? "Klub opičiakov" by nebolo bohviečo a možno už taký aj existuje.
millos
Apple: SPZ musí zasadnúť a zvážiť efektivitu psa a tohto živočíšneho druhu. Ha,ha,ha...Stačí sa len postaviť k mladine, "pustiť" honcov...a už len pripraviť sieť. Nič nedostrieľané, žiadna dohľadávka, žiadne strelivo...ha,ha...len ako by sme ich priviazali na výrade?
apple
snáď najlepšie video .. ďakujem. lenže čo na to KR SPZ??? :-D

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.