dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

sekcia Videá - diskusia

autor: Doduin
pridané: 1.8.2008 15:26
zobrazení: 4 532
hlasov: 0
Sem píšte návrhy, nápady a príspevky k sekcii Videá tu na stránke lovuzdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
admin
Viacerí ste nám písali, že videá v kategórii poľovačiek by nemali byť verejne viditeľné pre deti. Súhlasíme s vami a preto sme zaviedli možnosť sledovať videá v kategórii poľovačiek až po schválení.
jozef
Hronec to video bol strašne na pič* príklad!!
admin
Hronec, video som si pozrel, áno dávam za pravdu, že v druhej polovici videa je tých fotiek celkom dosť. Ale vzhľadom na silne emotívny príbeh, neskutočne krásne spracovaný, i keď doplnený fotkami si myslím, že na poľovnícky portál právom patrí a zaslúži si oskara a nie vymazanie!
admin
Hronec :) prepáč ak sa mýlim, ale naberám stále väčší dojem že ma naozaj chceš len z niečoho potopiť alebo zosmiešniť. Hľadáš vo mne chyby, nesnažíš sa mi pomôcť. 1. Dalo sa to napísať poštou, nemusel si takto verejne a nezabudol si spomenúť dodržiavanie pravidiel. (podotýkam že nemám s tým problém že si to napísal verejne, nemám tajomstvá ani nič zákerné resp. o zámerné porušovanie pravidiel sa nesnažím, ja len že sa to dalo i inak) 2. Alebo stačilo označiť video za nevhodné a určite by som to preveril. 3. nevieš dôvody, ja si ich tiež nepamätám za akých podmienok som schvaľoval toto video, či som nestíhal a nepozrel som video celé alebo len úrivkovite som to preklikal. 4. alebo som to jednoducho posúdil že je tam video, nie len fotky tak som to schválil. | Ok, ďakujem za upozornenie, idem sa na to video pozrieť a poriešim.
Brut
admin,mne si pisal že videa z fotiek sa nemožu pridávat a toto je podla Teba aké-ID videa: 3841.Ma cez 8 minut a skoro cele su fotografie.Určite o nom vieš ked je tu na stránke.Načo su potom pravidla na pridavanie ked ich sam nedodržuješ.
admin
V sekcii videí boli doplnené dve nové kategórie: zbrane a zhody. Chcel by som poprosiť, ak máte niekto čas a chuť, označte mi prosím ako nevhodné všetky videá zhodov ktoré sú zaradené ešte v kat. iné. Aby som ich mohol presunúť do kat. zhody. Ďakujem vopred každému kto mi takto pomôže za pomoc!
admin
Ok, dorobím, vďaka za námet.
Blackowicz
chcel by som tiež , aby boli videá hodnotené podľa bodov od 1 do 5 a boli pridané pri mene- nicku autora
ray20
ja by som navrhol aby boli videa viditelne v profile autora tak ako fotky ked si chcem pozriet videa jedneho autora musim tam rolovat a hladat je to neprakticke hlavne ked chcete niekomu ukazat svoje video a musi to hladat.Keby sa dalo mat ich tak ako fotky v profile bolo by to asi lepsie
Rezen
No podla mna by si mohol urobit PACI/NEPACI, lebo to 1 - 5 je take kadejake :D ale tak nech sa aj ini vyjadria.... nemozes to robit iba na zaklade mojho podnetu , a ostatni potom budu nadavat na mna .. bol by som rad, keby to bolo, ale nech sa vyjadria aj ostatni :)
admin
alan ... aj pre fotky bolo najskôr hodnotenie od 1 do 5 ale vzhľadom na zákernosť ľudí a neobjektivitu som bol nútený zmeniť to na Páči a Nepáči. Pretože vyjadriť sa Páči alebo Nepáči vie snáď každý. Ale pre hodnotenie 1-5 mal každý iný meter.
alan
Ja by som bol za, ale mohlo by sa bodovať napr. od 1-5.
admin
Rezen - Dalo by sa to spravit, chcete to?
Rezen
Prednedavnom tu bola diskusia o hodnoteni videi, ale pokial viem, tak hodnotenie videi nieje. Nedalo by sa to urobit tak, aby sme mohli hlasovat aspon PACI/NEPACI, podobne ako pri fotkach ?
Doduin
Je to presne tak ako vraví milank.
milank
Alan,ale to hodnotenie nie je naše,teda tejto stránky.Je to hodnotenie youtube.Ak ho chceš ohodnotiť musíš isť na youtube.com a tam by sa to malo dať pod každým videom.
alan
Čo znamenajú tie hviezdičky u niektorých videí? Nevidím tam spôsob nejakého hodnotenia.
Stopinko
Vdaka!
admin
Ospravedlňujem sa, pozabudol som na ten email. Obe vaše videá som práve zverejnil na lovuzdar.sk
Stopinko
uz som poslal komunikovali sme cez mail
admin
Stopinko - po nahratí videa na youtube.com mi je potrebné poslať (poštou tu na login admin alebo emailom) informacie o videu nahratom na youtube.com. Su to informacie aby som vedel o ktore video ide a udaje ktore mam zobrazit pri videu tu na stranke (nazov videa, datum a miesto natacania).
Ked mi taketo info niekto posle, snazim sa do tyzdna nahrat to sem na lovuzdar.sk
Stopinko
technicka otazka , admin ako casto aktualizujes videa ? ja som svoje pridal na youtube - lovu zdar cez vikend. vopred vdaka za odpoved
admin
milank - hotovo ;-)
Doduin
milank - ok dorobím, vďaka za námet
milank
Čau Admin ešte by potešilo,keby sa v tej tabuľke štatistiky objavovala aj informácia o novo pridatých videách pri jednotlivých kategóriach.Dajme tomu po dobu jedného týždňa.Alebo vymysli niečo,aby sme vedeli,do ktorej kategórie pribudlo nové video,lebo úvod stránky nečíta skoro nikto.
alan
Super,konečne je v tom poriadok.
admin
Boli vytvorené nejaké kategórie videí. Ak vás napadá ešte nejaká, do ktorej by teoreticky mohlo byť pridaných viac videí (teda, že kategória má zmysel), tak navrhnite. Ďakujem.
Rezen
Tak budeme robit videa podla druhu zveri.... alebo bude jedna kategoria ze MIX a tam sa budu davat videa kde bude viac druhov zveri :D vymyslite daco ... hodnotenie paci nepaci , ci sa dievca napaci alebo paci :D
stiffler
jj,veru,nejake kategorie podla druhu,ale zase vysoka,diviaky,drobna, co jaaa viem,ked mam vo videu s kazdeeho rozku trosku? a aj hodnotenie by nebolo zlee,nech dievca vie na com je :P
Rezen
Dobry napad toto rozdelenie videi :D Uz ich je tam dost vela. Mali by sa rozdelit podla druhu zveri: napr.: Srncia, vysoka,diviaky,drobna, selmy, ostatne..... nejakych 5-6 kategorii by stacilo . Aj paci / nepaci je v pohode, moze byt :D
Doduin
Do akých kategórií by ste rozdelili videá? Tak ako sú aj fotografie, zišlo by sa to spraviť aj s videami. Aké kategórie navrhujete?
Chcete aby sa dalo za videá aj hlasovať ako za fotografie Páči - Nepáči?

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.