dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
termovizia nocpix
ODIMON

kadial chodiť - diskusia

autor: slotik
pridané: 7.3.2014 21:08
zobrazení: 5 575
hlasov: 1

Dobrý večer. Chcel by som sa Vás opýtať chodim za zhodami od začiaku prázdnin a nič. Chodim tam kde sa zdržiavali cez zimu napr. ozimina , mladiny ... a nič. Polovníci hovoria že už videli jelena iba z jedným parohom a že chodi jedna skupinka 12 ks jelenov. Chcel by som vedieť váš názor že či viac chodiť po lúkach a oziminách alebo po horách. Dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

sumcar
dajte tym jelenom konecne pokoj !!!!
reagovať dať hlas

zoradiť
Jany4
Jelenia zver sa teras väčšinou drží na oziminách a hlavne na repke ale ak tá zver nemá klud tak migruje...zd revira do revíra
gabrielSO
Kadiaľ chodiť ?? po horách po dolinách po tých našich verchovinach od Vihorlata až k Dunaju a keby jelenia zver mala kľud stačilo by isť len na oziminy.
kaso79
tak ak mas suhlas polovnikov, alebo chodis s nejakym, potom je to viac menej ok
slotik
a prečo by som mal mať problem šak ja ked najdem zhod ukažem polovnikom a oni mi ho vratia .... aspon zatial tak je :D
kavee
Hladaj pri krmelcoch alebo kde zver chodí ale pozor lebo ked ta chitia más pochlebe :D
slotik
kaso79 ... môj oco nieje poľovník... ja chodím z jedným poľovníkom ale nie vždy iba ked má čas
kaso79
Kazdopadne, nemas polovny listok, nie si polovnik a vo veku 14 rokov nehladaj zhody bo budes za pytliaka...jedine ak s tatom chodis...
slotik
sumcar .... nemysli si že teraz tých jeleňov preháňam kade tade
dede
Aj skupina TUBLATANKA vtexte piesni ,, Vo veľkej škole dní ,, spieva: Vo veľkej škole dní tichí chlapci nesedia iba tí vybraní, tí čo druhým povedia kadiaľ ísť,kadiaľ ísť, kadiaľ ííísť...
jozef
Chodiť tam kde boli celú zimu ti je chuja platné ked na jar ste ich vytlačili preč možno aj cez niekoľko revírov :) Ale neboj tie zhody si ťa nájdu...
sumcar
dajte tym jelenom konecne pokoj !!!!

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.