dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Zeiss Victory HT 10x42 alebo Zeiss Victory 10x56 ? - diskusia

autor: Mysanecko
pridané: 27.2.2014 6:45
zobrazení: 3 220
hlasov: 0

Poraďte prosím ktorý binokulár považujete za lepšiu voľbu. Ďakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
cagi
Som velmi zvedavy na cenu...
Mysanecko
Ďakujem za rady. Od apríla ide von HT 10x54, tak uvidíme :).
dede
Kestrel 1 - Výroba bude v Maďarsku ?
kestrel1
Neviem ci ste si vsimli ale Zeiss v blízkej dobe dá na trh nové x56 Conquest HD a x54 Victory HT /myslím že tým trafili správnu strunu/, odkaz Váhou sú prijatelnejšie, ak by som uvažoval nad takou investíciou asi by som počkal na tieto nové modely, pravdou je ze cena HT bude 2k+, a HD 1,5K+. "Staršie" FL s cenou ale budú pravdepodobne uvedením týchto modelov padať.
cagi
Ahoj, vidim ze nikto sa Ti tu nehlasi tak par slov napisem. Velmi zalezi od toho ako ho budes najviac vyuzivat. Ci si napr. z horskeho reviru kde bez problemov lovis zver este ked je slnko vysoko alebo si "spodkar" ako ja a cakas co Ti na hranici povoleneho casu vylezie z lesa von...Ja mam 56tku, ma naozaj vynikajucu svetelnost, ale na druhej strane obraz z neho nieje az taky ostry ako z HT ci ineho renomovaneho dalekohladu ktory ma asfericke sosovky. Samozrejme 56tka je aj kus materialu a ak rad pirsujes, tak mas co nosit na krku, viac sa hodi na posed. Ked som ho kupoval ja HT este nebolo.Aj ked som HT v terene neskusal, asi by som sa dnes napriek tomu co som uviedol vyssie rozhodol pre neho. Darmo, je to nova generacia a verim ze spickova. A.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.