dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Fjäll Raven vaše skúsenosti? - diskusia

autor: jeges
pridané: 5.11.2013 9:49
zobrazení: 4 249
hlasov: 0
Chcel by som niečo na zimu na posed.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Mysho22
Páni má niekto skúsenosti s nohavicami Karl Pro ? Vaše dojmy hodnotenie respekt či sú dobre investované peniaze
Hirko2
Mak som nohavice od fjall raven ale viac sa mi osvedcilo oblečenie Blaser argali, ram2 :)
Ondrik
jeges zájdi do predajni v NR tam Ti ochotne poradia a ver tomu, že vedia čo hovoria!
urssus
Ja pouzivam nohavice Barents. Nie su zimne, ja si pod ne davam termopradlo, ale som s nimi neskutocne spokojony.
jeges
Ja by som potreboval nohavice a kabát!
Ondrik
na zimu majú dosť vecí na výber..napríklad čiapku :)...na posed napríklad posedový vak...ťažko Ti poradiť, keď sa pýtaš takto ,,nekonkrétne,,
polovnik223
ja mam od nich dost veci , napis co by si presne chcel
Rempo
Napíš aspoň model.... Takto sa ti nedá poradiť.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.