Mohli by ste mi poradit? Ak ma niekto stym skusenosti.
Hadat sa nechcem, ale tie Fox ja mam a problem s nosenim nie je ziadny, isteze nejake Meindl za 200€ budu kvalitou lepsie a pohodlnejsie, ale tieto Fox niesu ziadne drevaky v ktorych sa neda chodit, a hlavne co som ja ocenil ze su v mrazoch dost teple a maju velmi odolnu spicku cize nejake prepichnutie nehrozi, proste su to take ludove topanky za ludovu cenu, ziaden luxus ale posluzia dobre ◄ reagovať
Ked mas na vyber stych dvoch tak tie od Demaru ale to tiez nieje vyhra :) ◄ reagovať
len tak čo som pozrel..tak tie Foxi...to si ani neviem predstaviť na nohe, presne ako píše kaso79...a ten údaj do -40, tiež pobavil. Ten druhý model, vyzerá o niečo lepšie, teda aspon to bude lepšie sedeť na nohe, ale niečo podobné som už mal a viac by som to nechcel. Ja osobne som to veľmi rýchlo prepichol na rôznych stržňoch po hore ◄ reagovať
mne osobne by sa na tych foxoch nepacil sposob upinania...len dakymi dvoma paskami a snurkou stahovat hore....no neviem ci rpi chodeni by to nebola volna noha...predsa len tie Demary sa daju zasnorovat ako je potreba. co sa tyka tepelnosti asi budu rovnake...? neviem neskusal som ani jedny. ◄ reagovať
Ja som ich nasiel na 53 skopiruj si moje odkazy do noveho okna a pekne ti ich otvori neviem sa rozhodnut ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.