dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Strelivo do 6,5 57 R - diskusia

autor: palo83
pridané: 20.10.2013 19:38
zobrazení: 2 840
hlasov: 0

Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s kalibrom pri love diviačej a ake strelivo používate. Ja mám SB 8,5g ale nepozdáva sa mi. Ďakujem za skúsenosti

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
gabo2502
Pepes33 prosím ťa kde sa da zohnať to strelivo ja som tieš použival Hinterberger nosler 9,1g a bol som s nim velmi spokojny
dusab
Ta Norma sa uz nerobi podla vsetkeho...
pandur1
odkaz
Pepes33
Všetky navážky od Hirtenbergera prevzala Norma pod svoj patronát, zmenila sa im krabička a predávajú sa pod označením - Norma Hirtenberger Line.
sipik
Ten Hirtenberger som aj ja používal, no bohužiaľ ho už neviem zohnať, prestali ho vyrábať :-(
pandur1
odkaz ale asi ho zoženieš aj lacnejšie
palo83
Pandur, daj link na CDP, aka cena tam je?
pandur1
baho je to veľmi dobré strelivo, len neviem či ho ešte na Slovensku zoženieš a v Čechách tiež budú mať asi posledné zásoby.
baho
skús toto odkaz
pandur1
Určite vyskúšaj CDPčko, budeš spokojný

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.