dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Zeiss Terra - diskusia

autor: kody
pridané: 23.9.2013 16:29
zobrazení: 8 281
hlasov: 0

Nesetkal se někdo s tímto výrobkem ? Alespoň na výstavě? Co jsem koukal na ceny v Německu a Americe, cena dalekohledů Zeiss Terra ED 8x42 a 10x42 by se měla přibližně rovnat cenám Meopta Meopro 8x42 a 10x42. Tak si říkám, než mít nejnižší řadu od Meopty, tak raději od Zeisse :)

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
shark2
Terra ED 8x42 som si kupil ako druhy dalekohlad hlavne na pirs, je dobry, lahky, som s nim spokojny. Na spln a posedy mam ale 8x56 FL
Fehir
Zdravím, máte niekto skúsenosť s ďalekohladom Zeiss Terra HD 8x42 ? Odolnosť, spracovanie, kvalita obrazu ? Využíval by som ho prevažne na denné pozorovania, sem tam aj za šera..
Jager68
na dennu polovacku urcite.
kody
Birdforum už jsem pročetl, dalo to dost zabrat, pánové tam rádi utíkají od tématu :). Říkal jsem si, že na můj způsob lovu šouláním v dobrých světelných podmínkách, by mi tato nižší řada mohla stačit.
kestrel1
Tu najdes nejake skusenosti odkaz ono to asi bude priamy konkurent Nikonu Monarch7, Meopra a inych v strednej triede. Radsej dosetri a kup Conquest HD, alebo aj Meostar HD bude mat zanedlho sirsiu ponuku modelov.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.