DomaskaDobrý deň, chcel by som požiadať o Vaše skúsenosti s firmou MV Trade - Polovna optika, Mestečko 21. Už takmer 2 mesiace neodpovedajú na e-mail a za rovnaké obdobie sa neviem dovolať na nimi uvádzané telefónne čísla. Chcem reklamovať v záručnej dobe puškohľad, ale nemám u koho. Mám zlé kontakty či už skončili činnosť?
Vladoh1, 25.8.2013 o 15:00 Ja som sa tak isto pokúšal do firmy MV Trade dovolať, keďže na mail nereagovali avšak bezvýsledne, nedovolal som sa. Našťastie ja som mal v úmysle tam ešte len kúpiť puškohľady, ale po skúsenostiach s nemožnosťou kontaktovať niekoho z firmy tam určite nič kupovať nebudem, pretože si neviem predstaviť prípadnú reklamáciu tovaru! Ak sa Ti tam podarí dovolať, resp. nájsť iný kontakt a vybaviť reklamáciu, daj vedieť ako si dopadol. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.