admin, vo všetkej úcte, hovorím o princípoch, v žiadnom prípade nespochybňujem úlohu stránky a "poradenstvo " na nej. myslím, že som sa viackrát snažil poradiť v rámci mojich vedomostí, aj odkaz na nejakú stránku dal. takže to, čo píšeš funguje a nespochybňujem to! dokonca aj v tejto téme som tak učinil: apple, 17.8.2013 o 9:14 a to naprosto relevantným odkazom, overiteľným, v podstate nespochybniteľným, na ktorý sa dá platne odvolať, včetne zdroja. to, čo sa mi nepáči, je v kocke toto: po troch dňoch jalového vyčkávania je naraz problém, a ostatní robte, lebo ja chcem ísť do hory! o tomto hovorím, ak by som nechcel pomôcť, tak si nedám tie dve minúty roboty a nedám hodnoverný odkaz. lanus má to samé, ale bez tej overiteľnosti, preto som dal aj môj, nech nie sú pochybnosti a aby nevznikol nejaký problém. a tí, čo ich uvádzaš, nedali k veci nič, len hodnotia prácu a názor iných, hoci neprispeli ničím k podstate problému! bohužiaľ, znovu som si celé prečítal, nemám dôvod zmeniť názor. ospravedlnil som sa zaň, ale nezmenil. vieš aj prečo? pozri si ForrestGump, 17.8.2013 o 19:29 a následne ForrestGump, 17.8.2013 o 23:20 ! tiež, kde sa snažil načerpať informácie. to ani nejdem rozoberať. čakal snáď, že niekto bude vedieť naspamäť celé kritéria? toto nie je predsa o potrebe dať si poradiť, že niečo neviem a už vôbec nie pri niekom, kto uvádza, že má právnické vzdelanie! ja sa na to dívam takto, je to tu tak forestom napísané, nezaváhal aj klamať. ešte raz sa ospravedlňujem, ale nemám dôvod meniť názor.