Dobrý deň... Chcel by som sa opytať alebo požiadať o navod ako si jednoducho virobiť vabničku na jelena ,keďže približne o mesiac je tu ruja...... za všetky odpovede Ďakujem
odkaz ale našiel som aj toto, tá prvá je podobná ako Faulhaber, lenže je len dvojdielna, ale lacnejšia... Kukni si aj tie ostatné, ale Faulhaber je asi najlepšia voľba. ◄ reagovať
Odrež z PVC rurky 23 cm, (čo vedie vodu z nádržky do WC misy) a máš vystaráno,,,pre začiatok ti to postačí a 40 éčok máš v kešeni...:-)))Znie to úsmevne,ale "šaliť" jelene a poľovníkov bohate vystačí pre začiatočníka ...:-)) ◄ reagovať
U nás este do nedávna boli tymito trubkami oddelené trávniky od záhonov kvetin v dvoroch, kde byvali starsie babky. Ak si niekto zabudol rucadlo stacilo skocit do zahrady a vybrat si zo sirokej palety. Potom na spatnej ceste z reviru samozrejme vratit, aby cez den bolo vsetko v poriadku...:) ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Jelenie ručadlo z dvojlôžkovej živice (autor: hospo44).
Nechcem rýpať, ale nemá byť v názve z dvojzložkovej živice? Dvoj lôžkovú izbu poznám no živicu nie. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie volsky roh (autor: kocho82).
NO ja som doma to skušal s tym rohom a nevišlo my to .Volsky roh som zohnal od jedneho gazdu. Je to dosť tazke s opracovanim . Ja sa chystam kupiť. ◄ reagovať
igi dik ale jak dal kontaktk na devanu i boo tam su uz hotove a nie su ani drahe dakujem ◄ reagovať
kocho,na slovensku tkých volov nenajdeš,mám štyry kravske rohy,18až20 cent. ◄ reagovať
Ja Ti to zistím ak chceš! Ku nám to nosia z Maďarska. Ale tie dlhšie sú aj drahšie!! ◄ reagovať
Neboj kocho pomozem Ti,pridem za tebou a pokusime sa ho odpilit!! ◄ reagovať
odkaz toto mám aj ja a som spokojný ten oranžový je dobrý ale moc viditelný ◄ reagovať
jozef nechcem ťa urážat ale nemudrujte ked s tým nemáte skúsenosti..Minulý rok,mal som ešte 12 rokov a vábil som jeleňa na tú trúbku a privábil som ho asi na 50 metrov ale kedže som nebol krytý hned ma zbadau a utiekou takže je to dobrá vábnička podla mňa. ◄ reagovať
paroha urazil si ma ale odpúšťam ti :) tvoj pokus vábenia sa ti podaril videl som vábiť už naozaj na všeličo..ale náhoda je sviňa pamataj!! ◄ reagovať
Ale 13r chlapec asi na 23cm trubke nespraví nejaký extra hlas :) A hej nieje 23 ako 23 :)) ◄ reagovať
odporúčam ti faulhaber za 56eur ten je perfektný ale aj tritónka je výnimočná vec len je to už o inej cene ◄ reagovať
Môžete mi poradiť,kďe kúpiť najlacnejšie vábničku na jeleňa od Faulhabera? ◄ reagovať
jozef - teraz nemudruj o dĺžke,by si neveril,čo sa s 23 centimetrami dá narobiť :-))...,4O éčiek je pre chlapca zase veľa...:-))) ◄ reagovať
V prvom rade:za mesiac je ruja a ideš prvýkrát vábiť?Asi ťa tam budú mať radi...V druhom rade vábec zoženieš do 40e ak máš záujem napíš pošlem ti kontakt. ◄ reagovať
Páni,viete niekdo ako napodobniť hlas rujnej jelenice? Prípadne vaše skúsenosti,alebo neaká ukážka. Ď ◄ reagovať
Ja som to ako chlapec skusal na cilindri z petrolejky a perfektne to slo. Teraz ako polovnik nemozem ten cilinder nosit v batohu takze mam ine vabce a trosku chraplavejsi hlas... ◄ reagovať
Ja som kedysi používal plastovu rozsirujucu sa trubku, ktorá bola stredom v každom baleni vlakna zvaneho káblik, robilo sa to v Chemlone, takze je toho plny východ :) a su aj hnedé a zelene:) a ak chceš reflexny aj oranžový najdes...a ma to od 45 do 50 cm ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Vabec- HLAS RUJNEJ JELENICE...... (autor: 15domino1).
nahod si jelenia zver krmne automaty a sa ti zobrazi ikona na ktorej stlac polovnicke pomocky.a mozes pocuvat rujnu jelenicu ferco ahoj.ja ho mam je to parada. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Jelenie ručadlo z dvojlôžkovej živice (autor: hospo44).
Skúsenosti sú a dobré.Ja som spokojný.Asi myslíš ručadla od uživatela Bonko mám aj ja od neho odkaz- ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.