dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
termovizia nocpix
ODIMON

polovne skusky psov - diskusia

autor: tomasoo
pridané: 8.8.2013 10:27
zobrazení: 3 632
hlasov: 0
Nazdar hosi potrebujem opat poradit. Potrebovalby som niejake odkazy napr.odkaz alebo niejaku literaturu ako mozem psa pripravit na skusky. Vopred dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
koval
odkaz
300WinMagGeco
rozhodca - dobrý den chcel by som sa informovat skusenejsich ake su podmienky a kde sa dá prihlásit na kurz rozhodcov pre skusky polovne upotrebitelnych psov hladal som na internete ale zatial sa mi nic nepodarilo nájst
Stajerak
Nazdar , urobil niekto PF so Stajerskym duricom
LuboT
na tejto stránke odkaz sú tiež skúšobné poriadky pre jednotlivé typy loveckých psov, len pre duriče tam nič nevidím
tomasoo
Janci nehnvaj sa ja som to nemyslel zle. Ja len som ti odpovedal na tvoju otazku.
janci2409
Objavil som ešte knihu: Výcvik psů loveckých plemen - Karel Zelníček... Máš tam komplet aj aport aj vodnú prácu....Je tam písané zhruba čo a ako treba trénovať z praxe, je kus drahšia ako ta prvá odporúčaná, ale oplatí sa asi viac...
tome83
vsetko mas tu odkaz
urssus
Skus si zohnat skusobny poriadok. Je to taka mala zelena knizocka, zvyknu ju predavat na OkO SPZ. Tam mas popisane discipliny ake sa skusaju a podla toho vies pripravit psika aj seba na skusky.
LuboT
mám len jednu .. a ešte sa mi zíde, ale cena na nete je za nu dobrá .. :)
janci2409
Nepovedal si na ktoré skušky...pozri chcel som ti len poradiť...
tomasoo
janci ano na vetsinu skusok.. okrem vodnych prac...a aportovania... a lubo ak mas tak predaj:))
LuboT
dobrá knížka, mám ju aj ja..
janci2409
Ešte by som pridal odkaz túto knihu...aj ked je po česky dočítaš sa tam kadečo...
janci2409
chceš ho pripraviť len na farbiarske skúšky duričov?? či aj na iné skušky?? našiel som podobný odkaz odkaz ako máš ty...

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.