dnes je piatok,  3. apríl 2026,  meniny má Richard,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:22,  dnes západ slnka: 19:16
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Plastová pažba Sauer 202 - diskusia

autor: Fondo88
pridané: 6.8.2013 19:24
zobrazení: 4 918
hlasov: 0

Ahoj viete mi poradiť kde by som zohnal plastovu pažbu na Sauer 202 kal.30-06.

A aká je tam aj cena, prípadne ja použitú dakujem!!!

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
sipik
Fondo88 Fluna Tec
jozef
Turbiak alebo neotvárať nikomu aj ked zvoní a pekne to dokončiť :)
Turbiak
luBOSSco preto sa pouziva pri cisteni vyvrtu takato trubka : odkaz
Fondo88
ja používam balistol ale kamarát mi doporučíl nrjaký keramický sprej volá sa na flu... a niečo a vraj je to skvele tak si skúsim to uvidíme ešte som premýšla nad ionovým čiernením vraj je to super odolné
luBOSSco
Mne sa podaril iny husarsky kusok. Balistol Robla poznate? Taky cpavkovy hnus na cistenie usadenin mosadze a na odstranenie kazdej korozie. Chemicke cernenie je tiez v hlbokej podstate riadena korozia. No a ja som vlhku kefku z hlavne, na ktorej bol tento sajrajt, oprel o puzdro zaveru a odbehol som otvorit susedovi. Ked som sa o minutku vratil na puzdre som mal odstranene cernenie presne podla kefky. Skoro som plakal :D Nastastie cerniaca pasta za 7 euro to urobila, ale vzdy je to miestecko nachylne o trosku viac na pot a dazd, ale objavi sa to len ak zanedbam osetrenie balistolom....
Stagstalker
Ja pouzivam sauer vazelinu a balistol, presne ako uviedol lubos. Na niektorych miestach hlavne mi zisiel brunir (suchanim o odev a pod) cim su tieto miesta vyrazne nachylnejsie na hrdzu, preto zbran zasadne osetrujem po kazdom pouziti.
luBOSSco
Nemas ilaflon? Sauer vazelina za 2 eura je dobra raz za cas a k tomu klasika balistol...
Fondo88
v sobotu ju mám isť skúsiť ale asi si ju zobrem ma to naštartovalo. potom dám foto. A čo naj mi doporučíte na ochranu pred koroziou na vonkajčok hlavne???
luBOSSco
Wow ta je super, to by som hned menil za moj cierny plast :)
jozef
Fondo zožeň foto aká to je..
Fondo88
ja má triedu 3 a preto chcem plast ked chodím na posliednu tak sa mocem kade tade a nechcem to obúchať ako kantičku na maliny. mi teras kamoš ponúkol plastovú ale oranžovú reflexnú vyzerá to celkom dobre
luBOSSco
Ja mam napriklad najniziu triedu dreva bez ebenu a ma o 300g menej ako plast, no priznavam ze podpazbie je vyrazne subtilnejsie....
Stagstalker
Zmení, o cca.300g dole. Čo sa týka vyhnutia a vyplnenia dlane u saueráckeho dreva- drevenej pažby to je, ale pri plastovej pažbe som to nezaregistroval, neviem teda o tom, že by robili extra pažby pre ľavákov a pravákov, skôr mi to príde, že sú viac menej univerzálne. Je pravdou, že tú svoju už mám asi 5 rokov, mohlo sa odvtedy kadečo zmeniť.
Fondo88
Dakujem chalani za pomoc lebo používam pušku často a nechcem si zničiť krásne drevo. A chcem sa ešte spytať nezmení sa pri tom váha zbrane?
luBOSSco
Ja som svoju kedysi predaval, no zmenil som názor. Je to super vec. Daj si pozor na toho predajcu z Prahy, kazda pazba od Saueru ma vyhnutie pre pravaka, či ľavaka a hlavne ma vybratie pre palec pri uchope pre konkretnu ruku pouzivatela (L/P). Ja som chcel za svoju myslim polovicu ceny novej, a tak sa aj predavali... Doplnene: podla fotiek vyzera ta prazska pazba ako pravacka verzia... 30-06 je standardny kaliber. Treba zhanat pazbu na standart, su aj magnum
OndraHolec
odkaz
jozef
V inzercii sa občas objaví za cca 200eur..
Stagstalker
Dá sa objednať, skús cez Fraňa...cena je niečo cez 500eur, v SKK stála nejak 16 tisíc.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.