dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

brno super - diskusia

autor: michmich
pridané: 19.6.2013 8:39
zobrazení: 7 186
hlasov: 0

Neviete mi poradiť, koľko by ma vyšli hlavne 7x65R/12 na Brno Super? popripade guľa-guľa(kozlica)? dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
michmich
no keby mal niekto taky gulobrokovy zvazok hore brok 12 dole gula 7x65 tak by som mal zaujem.
orol
Už som ich predal
orol
steyr 9:05 - práveže p. Hanák to robí na zákazku... z komponentov, ktoré nakúpil.
steyr
Ja som zisťoval cenu na zväzok 9,3x74R/9,3x74R a cena bola 1800 EUR
michmich
a gulabrokovy zvazok asi lacnejsie nie? lebo ja ho tam nevidim
orol
Peťko, hovoríme o hlavňovine nakúpenej zo zásob bývalej zbrojovky Brno. Guľový zväzok BS nemôže stáť 2000€ a viac. Hanak ho má maslím za 45 000 českých, ale poznám jedného, dvoch puškárov, ktorí to urobia ešte lacnejšie od Hanáka !
pepies
Michal za hlavnovy zvazok gula/gula rataj od 2000 eur vyssie aj podla typu hlavnoviny aj podla sustrelu od toho sa odvija cena smerom nahor
orol
Tam mas ceny a naviac mu mozes kedykolvek zavolat, ci napisat mail atď. Je s tým nejaký problém?
michmich
uvital by som orientacnu sumu od tych co to vyrabaju alebo si to kupovali
Mrlian
Hanak je vyborny. Ma aj tovarenske (7x65R, 9,3x74R - vsetko Poldi Kladno) aj vlastne v akomkolvek kalibri, tie su z normalnej, teraz dostupnej ocele. Inak je to vyborny puskar. Kvalita je ale vyssej ceny. Ale zvladol aj opravu, ktoru dvaja puskari pred nim nezvladli.
steyr
podľa toho či chceš továrenské odkaz skús tu alebo si ich dáš na zákazku vyrobiť...
michmich
priblizne

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.