dnes je sobota,  14. marec 2026,  meniny má Matilda,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:04,  dnes západ slnka: 17:46
termovizia nocpix
ODIMON

Kde kúpiť poľovnícke oblečenie na holku? - diskusia

pridané: 16.6.2008 1:00
zobrazení: 8 781
hlasov: 0
Ahojky! Zdravím všetkých poľovníkov aj návštevníkov tohto fóra. Mám otázočku, kde kúpiť poľovnické Hose pre babu? nepotrebujem žiaden kostým, ani nič podobné. Len nohavice do revíru, poprípade niečo na vrch. Ďakujem ;)

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Viki22
Ja mám väčšinu vecí z Margity. Sedia perfektne a nie sú tie veci zbytočne predražené. Odporúčam.
danosedo
Dede by mohol poradiť a dať odkaz...;):)
kajsmetke1
Dámske maskáče tifantex a majú tam kopu oblečenia aj na pánov a mojej priatelke sedia aj pánske, len proste treba menšie čislo
Ondrik
Fjallraven má dobré kúsky aj pre ženy a je z čoho vyberať.
sinko
Decathlon, nízka cena, vysoká kvalita
polovnik40
polovnictvo terem banska bystrica.velky vyber kosele a bluzky tyrolskeho stylu.goretex aj damske strihy
jaro1
Dnes je problém skôr v peniazoch, ako niečo kúpiť. Myslím, že obchody toho ponúkajú do aleluja a ešte viac. Chcem len povedať, že riešenie zaoblečenia vidím aj v sekáčoch, prípadne značkových sekáčoch a to za malý peniaz. Predtým som nikdy nechodil po sekáčoch, ale odvtedy, ako som natrafil na výborné a dokonca takmer nové!!! veľmi kvalitné!!! poľovnícke anglické poľovnícke oblečenie a to za malý peniaz!!! - veľmi rád tam občas nazriem!!! Samozrejme existujú aj výpredaje v dobrých obchodoch, len treba včas reagovať.
arlien
Ak ste ešte nič vhodné nenašli dá sa kúpiť aj v Zl.Moravciach,poľovnícke oblečenie Seeland ,Härkila.
vybraný model aj dámsky sa dá objednať
palibaci
Bol som na stránke tam je sekcia oblečenie pre ženy,tak skus možno sa tam da niečo objednať.
masko87
myslím,že oblečenie pre dámu sa dajú kúpiť v obchodoch typu "poľovnícke potreby,respektíve poľovníctvo....Cilan má pravdu sú drahé..ale zase na druhej strane možno aj kvalitné
iboo
bodo1948 - :) pekne si to napísal.ihličáky mám rád aj ja, ale nič pod tým..teda nie na mne, ale na ženách !!!
bodo1948
A ked sme už pri tom,pre mna by bola pekná žena aj v ihličákoch ozaj sexi,normálne viac ako v plesových šatách.To je už tak ked sme ....pacienti....
bodo1948
Sestra v každom loveckom obchode ti poradia čo najlepšie.(aj ked musíš rátať s tým, že ak maš tento koníček tak 90 % oblečenia je pre chlapov) a určite ťa oblečú tip top.Potom prosím foto.Ďakujem....
lesnazienka
ja som štíhla... takže tam sme nič nenašli...
Cilan
sak v normalnych obchodoch na bezne nosenie do revidu v polovnickom kupis zbytocne drahe, kup hoc ake nohavice co sa ti budu pacit , nieco medzi zelenou az hnedou a z kvalitnejsej latky a mas :)
iboo
pánske ti nesedia? mojej "holke" sedia ako uliate, napr. celá sada jahti jakt....a tá sieťka nemá chybu :D

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.