jagrik-308Wzdravim nevedel by mi niekto poradit kde by som vedel kupiť bočnú montaž na maloražku VOSTOK CM2 jednovystrelova za odpovede vopred ďakujem
dusab, 15.5.2013 o 13:47 Neviete kde sa da kupit montaz na malokalibrovku Brno mod.2, na rybinu 15mm. Moze byt aj dural, dvojdielna a bez podhladu. ◄ reagovať
jagrik-308W, 5.5.2013 o 21:52 diky lanus ten prvy odkaz sa mi zda najlepsi skusim to vyrobit alebo dam inzerat na vymenu za polovnicku verziu zkm 451 ◄ reagovať
Turbiak, 5.5.2013 o 20:43 Daj si tam jednodielnu duralovu montaz KZK - urcenu pre kozlice IZ odkaz , a nemusis nic riesit iba na nej obrusis spatnonarazovy ozub ◄ reagovať
BLEIKER, 5.5.2013 o 18:42 Ahoj,nie nevedel,ideš na to zle .Uvedená zbran je športová jednovýstrelová malorážka s bočným upevnením dioptru a montáž by ti musel vyrobit puškár.Ovela jednoduhšie je nechat si puškárovi urobit "mostík",na ktorý bude potom pasovat násuvná montáž s rybinou napr,11mm. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.