duso2 21.4.2013 o 22:41
orol nuz so mnou by si to mal tazke hrat sa na macku a mys haha,fakt nedolapis ma lentak,nepoznas moznosti dnesnej vykonnej techniky..ja ta na kilometre zdetekujem a mam takticku vyhodu.To ze vies nuchat stopy ti nepomoze,na to aby si videl stopy musis v noci zasvietit a staci maly svetelny zdroj,dokonca cigareta a mam ta:)...ja tam predsa nepridem na aute po ceste a neprejdem popri rampe.Ja pridem od chrbta,nebudes vediet kadial,ak mas 3000-5000ha hornatejsi revir ten tazko ustrazis.
Aby som ta dal do normalu z vykonym nokotovizorom vidim fajciaceho cloveka cez kilometer, bliziace sa auto hlbokou dolinou(ktoru ako bezny pozorovatel nemam sancu vidiet) robi zablesky na kilometre od svetiel az na vrcholy lemujucich kopcov,vidim doslova cez viac dolin,ze nieco tam ide...to by si tam musel byt niekde v zemi zakopany a cakat noc,dve tri..budem sa tam pohybovat ako duch a ty to neuvidis v noci...ale nechajme tuto debatu,tiez som proti vandalom a najma barbarom ktory znecistuju a nicia prirodu.
Ja tvrdim len,ze ich dokaze dostat technika...ono aj oni idu mozno z dobou..co viem pytliaci,adrenalinovi stvorkolkari ma nejeden noktak a kadeco ine...
Poznam solvetnejsich clenov PZ(doktori,pravnici podnikatelia),ktory si kupili sikovne FLIR termokamery za nejakych 3-4tisic,len a len na strazenie reviru