dnes je štvrtok,  19. marec 2026,  meniny má Jozef,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:53,  dnes západ slnka: 17:54
termovizia nocpix
ODIMON

prefarbovanie zveri - diskusia

autor: Nezabudka
pridané: 28.5.2008 17:13
zobrazení: 3 532
hlasov: 0
Nemohol by mi prosim niekto pomoct? A sice potrebovala by som sa dostat k nejakej peknej, vystiznej fotke tykajucej sa prefarbovania zveri. Nasla som nieco na nete, ale okrem nicku nemam iny kontakt na fotografa, takze je to pre mna nepouzitelne. Vopred krasne dakujem...

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
maros295
odkaz /> je sice trosku spuceny ale dufam ze posluzi
Nezabudka
Najlepsie by bolo, keby slo o fotku srncej alebo jelenej zveri.
Edu
Líška sa vie pretvarovať .Raz som strelil na tulaveho psa .Prídem bližšie a to líška .
iboo
pozri si moju líšku ulovenú prednedávnom, mám to v albume....
Cilan
:D:D:D
Edu
Cilan je to možne ako sa ryšava líška prefarbila na svinu divu :)))
Cilan
no verim ze sa ti tu ozve vela fotografov co takuto foto maju, kedze si nedala o aku zver ide tak asi najlepsie to bude vidno na liske, ci nie?
Edu
Neviem o čo ti presne ide .Teda o aku zver .Tak mi to upresni môžno voľačo vyhrabem :)

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.